logo


Με την παρουσία και τη συμμετοχή εκπροσώπων από τον πολιτικό και επιχειρηματικό- επαγγελματικό κόσμο της χώρας θα πραγματοποιηθεί την προσεχή Τετάρτη 15 Μαΐου στο Πολιτιστικό Κέντρο Κρυονερίου η εκδήλωση του Εμπορικού Συλλόγου Διονύσου με τίτλο “Εξερευνώντας την επιχειρηματικότητα στο Δήμο Διονύσου”.

Στην εκδήλωση, την οποία θα συντονίζει ο γνωστός δημοσιογράφος Ντ. Σιωμόπουλος, θα παρουσιαστούν τα αποτελέσματα από τη διαδικτυακή έρευνα με θέμα την καταναλωτική συμπεριφορά για την τοπική αγορά της πόλης μας, που πραγματοποιήθηκε για λογαριασμό του Εμπορικού Συλλόγου, με ομιλητές τους Γ. Θανόπουλο και Στ. Βαρδαρό, Προϊστάμενο Μονάδας Έρευνας, Ανάλυσης, και Τεκμηρίωσης του Ινστιτούτου Μικρών Επιχειρήσεων της ΓΣΕΒΕΕ και Διοικητικό Διευθυντή του ίδιου φορέα αντιστοίχως, και σχόλια από τη Δήμαρχο Διονύσου Κ. Μαϊχόσογλου, τον Πρόεδρο του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Βόρειας Αττικής (ΣΕΒΑ) Κ. Πανάκια, το συμπολίτη πολιτικό μηχανικό Αβ. Παπαβασιλείου και τον Πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Διονύσου Ν. Πίλτση.

Θα ακολουθήσουν τρία πάνελς συζήτησης με θέματα όπως:

Εκσυγχρονίζοντας τις Δημόσιες Υποδομές- Συγκοινωνίες προς όφελος επιχειρήσεων και δημοτών του Δήμου Διονύσου” με τη συμμετοχή των βουλευτών Στ. Πέτσα (ΝΔ) και Γ. Καραμέρου (ΣΥΡΙΖΑ) και της περιφερειακής συμβούλου Β. Καβαλάρη

Ανάπτυξη τοπικής επιχειρηματικότητας” με τους βουλευτές Β. Οικονόμου και Γ. Βλάχο (ΝΔ) και Μ. Χριστοδουλάκη (ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ), καθώς και το Γενικό Γραμματέα του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών Δ. Γαβαλάκη

Παραβατικότητα- Αστυνόμευση” με τη συμμετοχή του Υπουργού Επικρατείας Μ. Βορίδη, της περιφερειακής συμβούλου συμπολίτισσας Μ. Κοροβέση και των Διοικητών του Αστυνομικού Τμήματος και του Τμήματος Ασφάλειας Αγ. Στεφάνου Ν. Νούσα και Γ. Μπαλατσού αντιστοίχως.

Ακολουθεί το πρόγραμμα της εκδήλωσης: