logo


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η επιθετική δεινότητα της ομάδας του Διονύσου και η ικανότητα της να βρίσκει σταθερά το δρόμο προς τα δίχτυα από όλες τις θέσεις, επιβεβαιώθηκε σε ένα ακόμα αγώνα της ομάδας, γεγονός που αποτελεί το μεγαλύτερο πλεονέκτημα της ομάδας όπως αυτό αποτυπώνεται  με την κατάταξη του ΑΣΑ Διονύσου στις 5 κορυφαίες επιθετικά ομάδες, συμπεριλαμβανομένων του Βορείου και Νοτίου ομίλου της Α2.

Μετά τα πρώτα 10 αναγνωριστικά λεπτά της αναμέτρησης, η ομάδα του ΑΣΑ Διονύσου άρχισε να ανεβάζει στροφές και να αυξάνει την διαφορά απέναντι στην Ακαδημία Πάτρας  με όλες  τις αθλήτριες να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό. Στα αξιοσημείωτα της αναμέτρησης καταγράφεται η μεστή αμυντική παρουσία της Αμαλίας Μανδαμαδιώτη στην εξουδετέρωση των επιθετικών επιλογών της αντίπαλης ομάδας, η οποία πέτυχε και 2 κομβικά εμψυχωτικά γκολ από θέση αριστερού εξτρέμ, αλλά και η καθοριστική συμβολή της πλέι μέικερ, Χριστίνας Μπρεάνου που με μία μαεστρική από πλευράς οργάνωσης παρουσία στον αγώνα, με τα 9 τέρματα που σημείωσε στον αγώνα, έφτασε τα 100  γκολ στο φετινό πρωτάθλημα της Α2.

Πλέον αποκλειστικός στόχος της ομάδας είναι η νίκη στους επόμενους αγώνες με αντίπαλο τον Ολυμπιακό Κερατσινίου για την διεκδίκηση της 5ης θέσης του πρωταθλήματος , αρχής γενομένης από την επόμενη Κυριακή στον τελευταίο εντός έδρας αγώνα της ομάδας για την φετινή χρονιά.

Πεντάλεπτα: 2-2,6-4,8-6,12-8,14-10,17-11[ημ], 21-13, 25-15,27-18,29-21,32-21,35-24.

Διαιτήτευσαν Δρακόπουλος – Σκαπέρας.

ΑΣΑ ΔΙΟΝΥΣΟΥ: (Προπονητής Κώστας Κότσιρας – Έφορος Βίκυ Κάουλα), Μανδαμαδιώτη (3 γκολ), Μάστορη (5 γκολ), Λουκάτου (Τ/Φ), Καντζούρα, Χαλά (2 γκολ), Ωραιοπούλου (3 γκολ), Μπρεάνου Χ. (9 γκολ), Θανοπούλου (4 γκολ), Βονεμπέργκερ, Ασλανίδου, Βασιλείου και Μπρεάνου Μ. (9 γκολ).