logo


Για την προσκόμιση δικαιολογητικών, προκειμένου να συνδεθούν με την αποχέτευση, που είναι υποχρεωτική, καλούνται οι ιδιοκτήτες ακινήτων της Κοινότητας Άνοιξης, και πιο συγκεκριμένα σε δρόμους στις περιοχές της Αγίας Παρασκευής και Αγίων Αγγέλων. Σύμφωνα με το έγγραφο του αρμόδιου Αντιδημάρχου Τεχνικών Υπηρεσιών Α. Κουκά, οι ιδιοκτήτες των ακινήτων μπορούν να προσκομίσουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά είτε στην Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου στη Δροσιά (Γρ. Λαμπράκη 19, 2ος όροφος) είτε ηλεκτρονικά στην ηλεκτρονική διεύθυνση ty@dionysos.gr είτε στην ιστοσελίδα του Δήμου www.dionysos.gr/e-υπηρεσίες/Ηλεκτρονικές αιτήσεις/Αιτήσεις Τμήματος Τεχνικών Έργων-Τμήματος Σχεδίου Πόλης/“ΑΙΤΗΣΗΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣΣΥΝΔΕΣΗΣΜΕΤΟΔΙΚΤΥΟΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣΑΚΑΘΑΡΤΩΝ”.

Τα δικαιολογητικά περιλαμβάνουν τα πλήρη στοιχεία του ιδιοκτήτη του ακινήτου και την ακριβή διεύθυνση, το ακριβές σημείο όπου ο ιδιοκτήτης επιθυμεί να κατασκευασθεί το φρεάτιο ελέγχου και το υποδεικνύει σε συνημμένο σκαρίφημα, καθώς και το επιθυμητό βάθος του φρεατίου:

Η παράλειψη της παραπάνω υποχρέωσης σημαίνει πως το φρεάτιο θα κατασκευασθεί κατά την κρίση των  τεχνικών.

Αξίζει εδώ να σημειωθεί πως το εν λόγω έργο στην Άνοιξη θα εκτελεστεί σε μήκος 13 περίπου χιλιομέτρων, είχε προϋπολογισμό 6,5 εκατομμυρίων ευρώ, έχει ήδη συμβασιοποιηθεί από την απελθούσα Δημοτική Αρχή ενώ ο εργολάβος έχει ήδη εγκατασταθεί.