logo


Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την πλήρωση μιας θέσης ειδικού συμβούλου Δημάρχου, για οικονομικά και στρατηγικά θέματα, απευθύνει ο Δήμος Διονύσου. Σύμφωνα με την πρόσκληση, ο ειδικός σύμβουλος πρέπει να διαθέτει πτυχίο ή δίπλωμα Πανεπιστημίου ή Τ.Ε.Ι. της ημεδαπής ή ισότιμο πτυχίο ή δίπλωμα αλλοδαπής, καθώς και ειδίκευση σε επαγγελματικό τομέα αρμοδιοτήτων των ΟΤΑ, που να αποδεικνύεται με αξιόλογη επιστημονική ενασχόληση (δημοσιεύσεις, συμμετοχή σε συνέδρια, ομάδες εργασίας κ.λπ.) ή αξιόλογη επαγγελματική απασχόληση ή επαρκείς γνώσεις και σημαντική εμπειρία, ανάλογη με τα αντικείμενα απασχόλησης.

Αρμοδιότητά του είναι να παρέχει υπηρεσίες, μέσα στον κύκλο των γνώσεών του, στα παρακάτω αντικείμενα:  Παρέχει συμβουλευτικές υπηρεσίες και εξειδικευμένες γνώμες (γραπτά ή προφορικά) επί θεμάτων οικονομικής και διοικητικής φύσεως, ιδίως στα πεδία της οργάνωσης και λειτουργίας οικονομικών και διοικητικών υπηρεσιών  Συνδράμει στον συντονισμό και εποπτεία του στρατηγικού σχεδιασμού του Δήμου  Υποβάλλει στο Δήμαρχο συμβουλές – εξειδικευμένες προτάσεις για θέματα λειτουργίας του Δήμου:

Αυτός θα είναι ο τρίτος ειδικός σύμβουλος Δημάρχου, μια που έχει ήδη προηγηθεί η πρόσληψη της Α. Ανανιάδου με αρμοδιότητα την επικοινωνία και τις δημόσιες σχέσεις της Δημάρχου, καθώς και της Στ. Νούση στη θέση νομικού/δικηγόρου της Δημάρχου, ενώ εκκρεμεί η πρόσληψη ειδικού συνεργάτη, δημοσιογράφου, παρόλο που η πρόσκληση ενδιαφέροντος έχει δημοσιευθεί από τις αρχές Φεβρουαρίου.

Μαζί με τους παραπάνω με απόφαση Δημάρχου έχει ανατεθεί απ’ ευθείας σε εταιρεία η «Παροχή Υπηρεσιών Συμβούλου για τη Σύνταξη και Υποβολή Προτάσεων Χρηματοδότησης από Εθνικούς και Ευρωπαϊκούς Πόρους», αντί του ποσού των 37.150,40€.

Τέλος, αναρτήθηκαν στις 3 Απριλίου στη Διαύγεια διαδοχικές αποφάσεις Δημάρχου, με ημερομηνία 8 Ιανουαρίου, με τις οποίες διαπιστώνεται η αυτοδίκαιη λύση της συνεργασίας με τους ειδικούς συμβούλους και συνεργάτες (Μ. Μπάμπη, Α. Χατζής, Ν. Παπαϊωάννου, Π. Πετρόπουλος και Γ. Μπάμπαλος) που είχαν προσληφθεί από την απελθούσα Διοίκηση.