logo


Λόγω της ύπαρξης καταληκτικών ημερομηνιών, συνεδριάζει κατεπειγόντως αύριο Παρασκευή 22 Μαρτίου στις 9 το πρωί η Δημοτική Επιτροπή του Δήμου Διονύσου με 4 θέματα στην Ημερήσια Διάταξη.

Ανάμεσά τους η εξειδίκευση πίστωσης για τον εορτασμό της Εθνικής Επετείου, που δικαιολογεί το κατεπείγον, αλλά και η κατ’ εξαίρεση οδήγηση δημοτικών οχημάτων από αιρετούς και υπαλλήλους, που είχε αποσυρθεί σε προηγούμενη συνεδρίαση της Επιτροπής- με τη διαφορά πως η εκφώνηση του θέματος μιλάει και για αιρετούς και για υπαλλήλους αλλά η εισήγηση μόνο για τρεις υπηρεσιακούς παράγοντες.

Περιλαμβάνεται ακόμη η συνδιοργάνωση με το Σύλλογο ΤΟ ΟΙΟΝ διασυλλογικών αγώνων στίβου στο Δημοτικό Στάδιο Διονύσου ΣΑΚΕΛΛΑΡΙΟΣ ΣΩΤΗΡΙΟΥ την Κυριακή 31 Μαρτίου, καθώς και η μετάβαση σε επιστημονικό συνέδριο στο Λουτράκι της Αντιδημάρχου Οικονομικών Λ. Νούση και 2 υπαλλήλων με χρήση δημοτικού οχήματος, και του Γενικού Γραμματέα του Δήμου Κ. Βαφειάδη με κατ’ εξαίρεση χρήση ιδιωτικού οχήματος. Το Συνέδριο απευθύνεται σε στελέχη οικονομικών υπηρεσιών των Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης και οργανώνεται από το το Εθνικό Δίκτυο Τεχνογνωσίας & Επικοινωνίας Στελεχών Οικονομικών Υπηρεσιών ΟΤΑ «ΞΕΝΟΦΩΝ» σε συνεργασία με την Πανελλήνια Ένωση Γενικών Γραμματέων Τοπικής Αυτοδιοίκησης ΚΛΕΙΣΘΕΝΗΣ & τον Όμιλο Εταιρειών Forum Consulting,

Αναλυτικά η Ημερήσια Διάταξη:

ΘΕΜΑ 1ο: Εξειδίκευση Πίστωσης για τον Εορτασμό της Εθνικής Επετείου της 25ης Μαρτίου (Τμ. Κοιν. Προστασίας, Παιδείας, Πολιτισμού και Αθλητισμού)

ΘΕΜΑ 2ο: Εξειδίκευση Πίστωσης για την συνδιοργάνωση του Δήμου Διονύσου με τον Αθλητικό- Γυμναστικό Σύλλογο Αγίου Στεφάνου “ΤΟ ΟΙΟΝ” διασυλλογικών αγώνων στίβου ( Τμ. Κοιν. Προστασίας, Παιδείας, Πολιτισμού και Αθλητισμού)

ΘΕΜΑ 3ο: Έγκριση κατ’ εξαίρεση οδήγησης Οχημάτων του Δήμου από Αιρετούς και Υπαλλήλους (Δ/νση Περιβάλλοντος)

ΘΕΜΑ 4ο: Απόφαση Μετακίνησης Αιρετών και Υπαλλήλων του Δήμου για Συμμετοχή σε Επιστημονικό Συνέδριο (Λουτράκι 29 &30/3/2024) (Δ/νση Οικονομικών)