logo


Με απόφαση Δημάρχου, που αναρτήθηκε στη Διαύγεια στις 4 Μαρτίου, η Α. Σφαιροπούλου και ο Π. Βαλλιάνος ορίσθηκαν υπεύθυνοι για τις θεατρικές ομάδες του Δήμου Διονύσου, και πιο συγκεκριμένα:

“1. Για τη λειτουργία Δημοτικών Θεατρικών Ομάδων, 2. Για την οργάνωση και επιμέλεια συμμετοχής της Θεατρικής μας Ομάδας στο Διαδημοτικό Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου Δήμων Αττικής, 3. Για τη λειτουργία των Δημοτικών Θεατρικών Εργαστηρίων, κατόπιν έγκρισης του Δημάρχου, 4. Για τη λειτουργία βεστιαρίου και αποθήκης σκηνικών, 5. Για την ομαλή επαφή ανάμεσα στο Δήμο και στα Σωματεία που δραστηριοποιούνται στην περιοχή με άξονα το θέατρο, για θέματα αρμοδιότητάς του, 6. Για τη διεξαγωγή εκδηλώσεων σε δημοτικούς χώρους με άξονα το θέατρο, κατόπιν έγκρισης του Δημάρχου”.

Η κ. Σφαιροπούλου είναι πολιτισμολόγος- σκηνοθέτις με πλούσια δράση στο πολιτιστικό, και ειδικότερα στο θεατρικό, γίγνεσθαι της πόλης, με μακρά θητεία ως εθελόντρια εκπαιδεύτρια στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Διονύσου, όπου συνεχίζει τα σεμινάρια για την Ιστορία του Θεάτρου και πλήθος παραστάσεων στο ενεργητικό της. Υποψήφια με το συνδυασμό της Δημοτικής Αρχής, είναι εκλεγμένη τοπική σύμβουλος Δροσιάς.

Ο κ. Βαλλιάνος, υποψήφιος του ίδιου συνδυασμού, είναι ιδρυτικό μέλος και επί χρόνια Πρόεδρος του Μη Κερδοσκοπικού Σωματείου Εν Δράσει με ενεργή θεατρική ομάδα, ενώ έχει διατελέσει Πρόεδρος στο Σύλλογο Γονέων του Δημοτικού Κρυονερίου και μέλος της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας επί Διοίκησης Ζαμάνη.