logo


Στις 5.30 το απόγευμα, σήμερα Παρασκευή 1 Μαρτίου θα συνεδριάσει στην Άνοιξη η Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Διονύσου, με 6 θέματα στην Ημερήσια Διάταξη.

Ανάμεσά τους, η πρόσληψη και η ανάθεση καθηκόντων σχολικού τροχονόμου στο Δημοτικό Δροσιάς σε εθελοντή, μια που για τη θέση αυτή δεν έχει προσέλθει κάποιος ενδιαφερόμενος μέχρι σήμερα.

Αλλά και η έγκριση δαπάνης για την τοποθέτηση πόρτας και επισκευή παραθύρων στο Δημοτικό της Ροδόπολης, η οποία δαπάνη όμως, κατά την εισήγηση, έχει ήδη εγκριθεί με απόφαση της Σχολικής Επιτροπής τον περασμένο Ιούλιο.

Αναλυτικά η Ημερήσια Διάταξη:

Θέμα 1ο: Εκτίμηση αναγκαιότητας και έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης ποσού 1.103 € για αγορά θερμοθαλάμου στο Δημοτικό Σχολείο Άνοιξης.

Θέμα 2ο: Έγκριση γενομένων δαπανών και διάθεση πίστωσης συνολικού ποσού 2.378,95 € για αγορά υπολογιστή και εργασίες συντήρησης & αναβάθμισης υπολογιστών από την εταιρεία ISIS PCσε σχολικές μονάδες της Σχολικής Επιτροπής.

Θέμα 3ο: Λήψη απόφασης για ανάθεση θέσης εθελοντή σχολικού τροχονόμου στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Δροσιάς.

Θέμα 4ο: Τροποποίηση απόφασης 68/2023 Σχολικής Επιτροπής Σχολικών Μονάδων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Διονύσου σχετικά με σύμβαση της επιτροπής με την εταιρεία “Πατέλης Παναγιώτης” (ετήσια συντήρηση καυστήρων- λεβήτων Σχολικών Μονάδων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Διονύσου) ως προς το υπερβαίνον της σύμβασης ποσόν κατά 198,40€.

Θέμα 5ο: Έγκριση πληρωμής ποσού γενομένης δαπάνης ύψους 198,40€ για τοποθέτηση πόρτας και επισκευή παραθύρων στο Δημοτικό σχολείο Ροδόπολης.

Θέμα 6ο: Εκτίμηση αναγκαιότητας και έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης ποσού 150€ +ΦΠΑ= 186€ για αντικατάσταση διακοπτών των σωμάτων καλοριφέρ στο Νηπιαγωγείο Δροσιάς.