logo


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Οι αθλήτριες της γυναικείας ομάδας χάντμπολ του ΑΣΑ Διονύσου είχαν την χαρά να έχουν στο πλευρό τους, την υποστήριξη των κοριτσιών από την Μονάδα Προστασίας Νεανίδων «Αγ. Βαρβάρα» του Ιωσηφόγλειου Ν. Σμύρνης, κατά τη διάρκεια του εντός έδρας αγώνα την Κυριακή 28/1 για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής με αντίπαλο τα Χανιά.

Η επίσκεψη των κοριτσιών της δομής «Αγ. Βαρβάρα» στο γήπεδο, δεν αποτελεί μόνο μια πράξη ανταπόδοσης για την επίσκεψη της ομάδας μας τα Χριστούγεννα στο Ιωσηφόγλειο Ν. Σμύρνης, αλλά είναι και η επιβεβαίωση της δέσμευσής μας να στηρίξουμε την μονάδα προστασίας νεανίδων και να δημιουργήσουμε ένα κλίμα αλληλεγγύης και φιλίας που ενισχύει την ομαδικότητα και την κοινωνική συνοχή.

Τα κορίτσια δημιούργησαν μία πολύ ζεστή ατμόσφαιρα στην κερκίδα έμαθαν για το χάντμπολ και χειροκρότησαν τις προσπάθειες και των δύο ομάδων.

Στο τέλος της αναμέτρησης δοκίμασαν να παίξουν χάντμπολ με την βοήθεια των αθλητριών του ΑΣΑΔ και εκδήλωσαν επιθυμία να μετέχουν σε κάποιες προπονήσεις της γυναικείας ομάδας. Οι αθλήτριες του ΑΣΑ Διονύσου και των Χανίων, μαζί με τα κορίτσια της δομής «Αγ. Βαρβάρα», απόλαυσαν τα εδέσματα του μπουφέ που είχαν ετοιμάσει οι υπεύθυνες του συλλόγου και μητέρες των αθλητριών του ΑΣΑΔ.

Μάριος Λουκάτος, Πρόεδρος ΑΣΑΔ: «Είμαστε υπερήφανοι για τις αθλήτριές μας και για το πνεύμα αλληλεγγύης και συμπερίληψης που επιδεικνύουν. Η συνεργασία με τη Δομή είναι μόνο η αρχή μιας σχέσης που θα μας επιτρέψει να συνεχίσουμε να προωθούμε τις αξίες του αθλητισμού.»