logo


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η γυναικεία ομάδα χάντμπολ του ΑΣΑ Διονύσου ξεκίνησε δυναμικά τον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής Γυναικών, αντιμετωπίζοντας εντός έδρας την ομάδα της ΕΑΧ Χανίων, σε έναν αγώνα ντέρμπι, γεμάτο πάθος και ανταγωνισμό με στόχο και των δύο ομάδων την είσοδο στην πρώτη τετράδα.

Οι αθλήτριες του Κώστα Κότσιρα επέδειξαν εξαιρετική προσήλωση στην αμυντική λειτουργία, αλλά στον αντίποδα σημείωσαν αρκετές άστοχες επιθετικές προσπάθειες, με αποτέλεσμα να ολοκληρωθεί ο αγώνας με σκορ 24-26 υπέρ της ομάδας των Χανίων.

Πεντάλεπτα: 2-1,3-3,3-5,3-8,5-10,6-12[ημ],8-14,12-18,15-19,16-20,19-23,24-26.

Διαιτήτευσαν Σκλαβενίτης – Φραγκίσκου

ΑΣΑ ΔΙΟΝΥΣΟΥ: (Προπονητής Κώστας Κότσιρας – Έφορος Βίκυ Κάουλα), Λουκάτου (Τ/Φ), Χάλα, Μανδαμαδιώτη (3 γκολ), Βονεμπέργκερ (2 γκολ), Μάστορη (3 γκολ), Σακελλαρίου, Καντζούρα, Παναγιωταράκου, Μπρεάνου Χ. (11 γκολ), Μπρεάνου Μ. (5 γκολ).

Ιδιαίτερη στιγμή στη διάρκεια της αναμέτρησης η παρουσία των κοριτσιών από την Μονάδα Προστασίας Νεανίδων «Αγ. Βαρβάρα» του Ιωσηφόγλειου Ν. Σμύρνης, τα οποία δημιούργησαν μία πολύ ζεστή ατμόσφαιρα στην κερκίδα. Στο τέλος της αναμέτρησης τα κορίτσια της δομής δοκίμασαν να παίξουν χάντμπολ με την βοήθεια των αθλητριών του ΑΣΑΔ και όλες μαζί απόλαυσαν τον μπουφέ που είχαν ετοιμάσει οι υπεύθυνες του συλλόγου και μητέρες των αθλητριών.

Ο επόμενος αγώνας για την ομάδα του ΑΣΑ Διονύσου είναι στις 10/2 εκτός έδρας με αντίπαλο τον Ολυμπιακό Κερατσινίου