logo


Στις 105 έφτασαν οι αποφάσεις τής νέας Δημάρχου Διονύσου Κ. Μαϊχόσογλου που αναρτήθηκαν σήμερα, Πέμπτη 4 Ιανουαρίου, στη Διαύγεια και αφορούν στη δέσμευση πιστώσεων στον προϋπολογισμό του 2024 για τις αποδοχές, τις εργοδοτικές εισφορές και την επικουρική ασφάλιση μιας σειράς απασχολούμενων στο Δήμο από διάφορες θέσεις. Ανάμεσά τους το προσωπικό καθαριότητας στο ΙΕΚ αλλά και στα σχολεία της πόλης, o νομικός σύμβουλος που υπηρετεί στο Δήμο με πάγια αντιμισθία, οι εργαζόμενοι στους Παιδικούς Σταθμούς, που μετά από την κατάργηση της ΕΣΤΙΑΣ, έχουν περάσει στον κεντρικό Δήμο, αλλά και αυτοί που απασχολούνται στο πρόγραμμα Βοήθεια στο Σπίτι, και στις λοιπές κοινωνικές δομές, ο όγκος των λοιπών εργαζόμενων στο Δήμο, τα έξοδα κίνησης των Προέδρων των 7 Κοινοτήτων, οι απασχολούμενοι στη Μουσική Σχολή και στα εικαστικά και καλλιτεχνικά προγράμματα του Δήμου κ.λπ.

Απόφαση επιπλέον έχει αναρτηθεί για τη δέσμευση πίστωσης για τις αποδοχές ειδικών συνεργατών, συμβούλων κ.λπ., που ανέρχονται στο ποσόν των 79.201 ευρώ, καθώς και για τις αποδοχές του Γενικού Γραμματέα (33.645 ευρώ), χωρίς ακόμη πάντως να έχει εμφανισθεί στη Διαύγεια η απόφαση περί διορισμού τού Κ. Βαφειάδη, που όπως ανακοινώθηκε με πρόσφατο Δελτίο Τύπου, αναλαμβάνει τα σχετικά καθήκοντα.

Τέλος, αποφάσεις υπάρχουν για την αντιμισθία Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου στο ποσόν των 8.790 ευρώ, του Δημάρχου, που ανέρχεται ετησίως στις 41.860 ευρώ, και των (σ.σ. άγνωστο μέχρι στιγμής πόσων) Αντιδημάρχων, για τις αποδοχές των οποίων δεσμεύεται το συνολικό ποσόν των 125.582 ευρώ.