logo


Λίγες ώρες πριν από την αλλαγή του χρόνου, αλλά και την αλλαγή ενοίκου στο Δημαρχείο Διονύσου, ο απερχόμενος Δήμαρχος Γ. Καλαφατέλης, με μήνυμά του προς τους κατοίκους της πόλης εύχεται στη νέα Διοίκηση καλή επιτυχία στο έργο της, υπογραμμίζει την παρακαταθήκη που της αφήνει, ευχαριστεί τους συνεργάτες, το προσωπικό του Δήμου και την οικογένειά του και διαβεβαιώνει πως θα είναι παρών για την άσκηση δημιουργικής και υπεύθυνης αντιπολίτευσης την επόμενη πενταετία:

Αγαπητοί μου συμπολίτες,

Αύριο αλλάζει η διοίκηση του Δήμου Διονύσου και αναλαμβάνει νέα Δήμαρχος. Της εύχομαι να πετύχει στο έργο της για να βγουν ωφελημένοι οι δημότες και ο Δήμος μας.

Ο πήχυς είναι πλέον ψηλά και θα πρέπει να παραμείνει ψηλά και την επόμενη πενταετία.

Είμαι ιδιαίτερα περήφανος και μπορώ να κοιτάξω όλους τους πολίτες στα μάτια, γιατί παρά τις μεγάλες δυσκολίες που είχαμε να αντιμετωπίσουμε τα προηγούμενα 4 χρόνια, σήμερα παραδίδουμε ένα Δήμο πολύ καλύτερο, με σημαντικά έργα υποδομών που είτε έχουν ολοκληρωθεί είτε είναι σε εξέλιξη.

Ενδεικτικά και μόνο αναφέρω τα 3 νέα σχολεία, τα έργα αναβάθμισης του δικτύου ύδρευσης, τα σημαντικά έργα αποχέτευσης ακαθάρτων που εξασφαλίσαμε πρόσφατα για τον Άγιο Στέφανο και την Άνοιξη, τις ασφαλτοστρώσεις, την υπογειοποίηση των ηλεκτρικών καλωδίων, το Κέντρο Ελέγχου Λειτουργίας, τα Τοπικά Πολεοδομικά Σχέδια, την ψηφιοποίηση των δημοτικών υπηρεσιών, την αναβάθμιση των αθλητικών εγκαταστάσεων και δεκάδες ακόμα έργα τα οποία τα οποία θα φανούν μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα.

Ο Διόνυσος δεν είναι σήμερα ο ίδιος με αυτόν που παραλάβαμε το 2019. Έχει κάνει σημαντικά βήματα προόδου και εξέλιξης και ελπίζουμε ότι αυτή η δημιουργική πορεία θα συνεχιστεί και από τη νέα δημοτική αρχή και δεν θα ανακοπεί όπως δυστυχώς είχε συμβεί ξανά στο παρελθόν.

Εμείς πάντως θα είμαστε εδώ για να ασκούμε δημιουργική και υπεύθυνη αντιπολίτευση, επικροτώντας παράλληλα τις όποιες θετικές παρεμβάσεις της νέας διοίκησης.

Ένα μεγάλο «ευχαριστώ» σε όλους τους συνεργάτες μου, τους Προέδρους του Δημοτικού Συμβουλίου, τους Αντιδημάρχους και Εντεταλμένους, τους Δημοτικούς και Κοινοτικούς συμβούλους, τους Προέδρους και τους επικεφαλής των Νομικών Προσώπων καθώς και σε όλα τα μέλη της «Δύναμης Ευθύνης» που δώσαμε μαζί τον εκλογικό αγώνα.

Οφείλω ακόμη ένα μεγάλο «ευχαριστώ» στους εργαζομένους του Δήμου, καθώς και στην οικογένειά μου για τη σημαντική στήριξή της.

Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου ο Διόνυσος όπως και η ζωή των συμπολιτών μας κάθε χρόνο να βελτιώνεται. Σε αυτή την προσπάθεια θα συμβάλλω με όλες μου τις δυνάμεις.

Καλή και δημιουργική Χρονιά με υγεία χαρά και ελπίδα!