logo


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Όπως πέρυσι έτσι και φέτος, επιβεβαιώνοντας το κάθε χρόνο και χειρότερα, η δημοτική αρχή φρόντισε με την πολιτική που εφάρμοσε την προηγούμενη τετραετία, να «στολίσει» κάθε γειτονιά, κάθε τετράγωνο με μία φάτνη από σκουπίδια. Το σκηνικό μαγευτικό, πολύχρωμες σακούλες με σκουπίδια να ξεχειλίζουν από τους κάδους, να σέρνονται στους δρόμους, παρασυρμένες από τον αέρα. Βουνά ολόκληρα με σκουπίδια σε κεντρικούς δρόμους, σε γειτονιές. Την εμπειρία αυτή συμπλήρωνε η μυρωδιά από την σήψη που βοήθησε και η ζέστη των ημερών… Το σκηνικό αυτό συμπλήρωναν οι αγέλες από αδέσποτα και αλεπούδες που σαν άλλοι καλικάντζαροι έβγαιναν τις νύχτες και άπλωναν σε όλο τον δρόμο τα αποφάγια και τα σκουπίδια.

 

Ένα θέαμα που πραγματικά έρχεται να συμπληρώσει και να απαλύνει την ζοφερή καθημερινότητα των κατοίκων της περιοχής. Πραγματικά τζάμπα πήγαν τα 100.000€ που δώσατε με απευθείας ανάθεση για τοποθέτηση Χριστουγεννιάτικου διακόσμου με λαμπάκια LED, ή και η ακριβοπληρωμένη τραγουδιάρα που φέρατε να μας πει τα κάλαντα και έκανε μπάζα 80.000€. Όπως λέει και ο λαός, όσο μέλι και να ρίξεις στα σκουπίδια, λουκουμάδες δεν γίνονται.

  

Όσο για τους 900 που πήγαν και ψήφισαν τον αρμόδιο αντιδήμαρχο για αυτό το αίσχος και τον ανέδειξαν πρώτο δημοτικό σύμβουλο σε ψήφους από τις εκλογές του Οχτώβρη, τους προτείνουμε να πάνε στα Νεόκτιστα Ασπροπύργου που έχει ευκαιρίες για σπίτια με θέα την χωματερή των Λιοσίων 24 ώρες το 24ωρο.

ΥΓ1. Ακολουθεί πλούσιο φωτογραφικό ρεπορτάζ με τις «Φάτνες» του κ. Καλαφατέλη. Οι φωτογραφίες είναι σε μορφή καρτ ποστάλ για εκτύπωση και αποστολή σε συγγενείς σε αφρικανικές χώρες για να δούνε ότι εδώ υπάρχουν και χειρότερα.

ΥΓ2. Να δούμε τι θα αντικρύσουμε την πρωτοχρονιά…

ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΔΙΟΝΥΣΟΥ

28/12/2023