logo


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με εμφανή τα σημάδια αγωνιστικής βελτίωσης, η γυναικεία ομάδα χάντμπολ του ΑΣΑ Διονύσου πάλεψε για την νίκη στον εντός έδρας αγώνα με αντίπαλο τον πρωτοπόρο της βαθμολογίας Λεωνίδα Αγίων Αναργύρων, γεγονός που αποτυπώνεται στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα με το σκορ να εναλλάσσεται συνεχώς μεταξύ των δύο ομάδων.

Οι αθλήτριες του Κώστα Κότσιρα έχοντας ξεπεράσει το σύνδρομο «προσαρμογής» του 1ου δεκαλέπτου που τις χαρακτήριζε και τις επηρέαζε στους πρώτους αγώνες της σεζόν, μπήκαν συγκεντρωμένες, με σωστές επιλογές και για 45 λεπτά κοίταγαν στα μάτια τον Λεωνίδα Αγίων Αναργύρων. Στα τελευταία 15 λεπτά η κούραση άρχισε να επηρεάζει σημαντικά την αγωνιστική απόδοση της ομάδας, με αποτέλεσμα να διαμορφωθεί το τελικό αποτέλεσμα με σκορ 26-33 υπέρ των φιλοξενουμένων.

Μετά την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου του πρωταθλήματος του Νοτίου Ομίλου της Α2 Εθνικής γυναικών χάντμπολ και μέχρι την επανέναρξη της αγωνιστικής δράσης στα τέλη Ιανουαρίου, η ομάδα έχει την ευκαιρία να προετοιμαστεί περισσότερο σε αγωνιστικό επίπεδο και με ανεβασμένη ψυχολογία να παρουσιάσει τις πραγματικές δυνατότητες της ομάδας, αρχής γενομένης από τον επόμενο αγώνα εντός έδρας με αντίπαλο την ΕΑΧ Χανίων.

Πεντάλεπτα: 2-3,4-5,6-7,11-10,13-13,14-16[ημ],18-18,19-21, 23-25, 24-28, 25-31, 26-33.

Διαιτήτευσαν Γερουλάνος Α. – Δρακόπουλος Κ.

ΑΣΑ ΔΙΟΝΥΣΟΥ: (Προπονητής Κώστας Κότσιρας – Έφορος Λίνα Καστελλάνου), Τσικνή (Τ/Φ), Χάλα (1 γκολ), Μανδαμαδιώτη, Ωραιοπούλου, Βονεμπέργκερ (2 γκολ), Μάστορη (3 γκολ), Κουτροδήμου (Τ/Φ), Σακελλαρίου, Θανοπούλου (4 γκολ), Καντζούρα, Παναγιωταράκου, Μπρεάνου Χ. (7 γκολ), Μπρεάνου Μ. (9 γκολ).