logo


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Αγαπητοί φίλοι, μην χάσετε την επόμενή μας συνάντηση Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου στις 7.30μμ που γίνεται στα πλαίσια των εορταστικών μας εκδηλώσεων. Θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε 3 από τις σημαντικότερες τρέχουσες εκθέσεις του κόσμου και μάλιστα θα μας ξεναγήσουν οι διοργανωτές τους.

Join Zoom Meeting https://us02web.zoom.us/j/86871030489… Meeting ID: 868 7103 0489, Passcode: 077434

Η πρώτη «Vertigo of Color: Matisse, Derain, and the Origins of Fauvism» γίνεται στο Μητροπολιτικό Μουσείο Τέχνης της Νέας Υόρκης σε συνεργασία με το Μουσείο Καλών Τεχνών του Χιούστον και θα μας ξεναγήσει ο διευθυντής του Metropolitan Museum και οι δύο επιμελήτριες.

Η δεύτερη είναι του πολύ διάσημου και καινοτόμου γλύπτη και δημιουργού δημόσιων εγκαταστάσεων ανά τον πλανήτη Anish Kapoor που γίνεται στο Palazzo Strozzi στη Φλωρεντία και μας ξεναγεί ο διευθυντής του.

Η τρίτη, ένα υπερθέαμα με μουσική, γίνεται στο Παρίσι και αφορά στο πολύχρωμο και συμβολικό έργο του Marc Chagall και του μεγάλου πρωτοπόρου και κολορίστα, καθηγητή του Bauhaus Paul Klee, που άφησε μεγάλη κληρονομιά στους νεότερους καλλιτέχνες και την καλλιτεχνική εκπαίδευση.