logo


Για τρίτη συνεχόμενη φορά η Πρόεδρος της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής του Δήμου Διονύσου Α. Τόκα καλεί τα μέλη της σε συνεδρίαση με την ίδια Ημερήσια Διάταξη, μια που απαρτία δεν επιτεύχθηκε στις δυο προηγούμενες προσκλήσεις (9 και 14 Νοεμβρίου) ενώ ακόμη μια προσπάθεια, στις 21 Νοεμβρίου, αναβλήθηκε λόγω κωλύματος της Προέδρου. Ως τρίτη επαναληπτική, η εν λόγω συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί με την οποιαδήποτε προσέλευση μελών, σήμερα Τρίτη 28 Νοεμβρίου, στις 7 το βράδυ, στα γραφεία της Επιτροπής στην Άνοιξη, με την ίδια Ημερήσια Διάταξη των εννέα θεμάτων:

Θέμα 1: Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης ποσού, για αναγομώσεις πυροσβεστήρων των Σχολικών Μονάδων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης.

Θέμα 2: Λήψη απόφασης για έγκριση ανάθεσης καθηκόντων Εθελοντή Σχολικού Τροχονόμου σε Δημοτικά Σχολεία του Δήμου Διονύσου.

Θέμα 3: Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης ποσού, για συντήρηση καυστήρων των Σχολικών Μονάδων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης.

Θέμα 4: Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης ποσού για αντικατάσταση ψυγείου στο ολοήμερο τμήμα του 3ου Δημοτικού Διονύσου.

Θέμα 5: Συγκρότηση τριμελούς επιτροπής για καταστροφή υλικού στο Δημοτικό Σχολείο Σταμάτας.

Θέμα 6: Αποδοχή δωρεάς του 1ου Νηπιαγωγείου Άνοιξης δύο (2) διαδραστικών  από  την εταιρεία  ΑΙΓΕΑΣ ΑΜΜΚΕ.

Θέμα 7: Αποδοχή δωρεάς κατασκευής και τοποθέτησης ενός (1) στεγάστρου από τον κ. Μπουγιούκο Βασίλειο και την Εταιρεία Perfect Shade για την είσοδο του 1ου και 2ου Νηπιαγωγείου Άνοιξης .

Θέμα 8: Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης ποσού για έκτακτη επιχορήγηση στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Άνοιξης για προμήθεια οργάνων μουσικής.

Θέμα 9: Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης ποσού για αγορά ηλεκτρολογικών υλικών από την Εταιρεία Βουτσέλης Α.Ε.