logo


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο ΑΣΑ Διονύσου δεν τα κατάφερε στο ιστορικό ντεμπούτο της ομάδας στην Α2 Εθνική Γυναικών και έχασε στις λεπτομέρειες από τον Ολυμπιακό Κερατσινίου με σκορ 25-27.

Η ομάδα του Κώστα Κότσιρα στο πρώτο επίσημο αγώνα του φετινού πρωταθλήματος μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και κατάφερε να προηγηθεί στο ημίχρονο με σκορ 15-14. Στην επανάληψη, τα σημάδια της προπονητικής δυσπραγίας που αντιμετώπισε ο σύλλογος λόγω ΟΑΚΑ, έκαναν έντονα την εμφάνισή τους στην αγωνιστική εμφάνιση των αθλητριών, διαμορφώνοντας το τελικό αποτέλεσμα 25-27. Τα μηνύματα που έστειλαν οι αθλήτριες του ΑΣΑΔ με το πάθος και την αγωνιστική τους ποιότητα, ήταν ιδιαίτερα ελπιδοφόρα για τη συνέχεια.

Την αγωνιστική πρεμιέρα του ΑΣΑ Διονύσου στην Α2 Εθνική γυναικών παρακολούθησαν πολλοί φίλοι του συλλόγου που βρέθηκαν στο κλειστό Καπανδριτίου για να ενισχύσουν την ομάδα μαζί με το σύνολο των ακαδημιών.

Κοντά στον σύλλογο της βορειοανατολικής Αττικής, την γυναικεία ομάδα του ΑΣΑ Διονύσου και στο άθλημα του χάντμπολ, τον αγώνα παρακολούθησε με έντονο ενδιαφέρον, η Υπουργός Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας Σοφία Ζαχαράκη, η οποία είναι μέλος και κάτοχος Κάρτας Διαρκείας του συλλόγου. Παρόντες επίσης ο Δήμαρχος Διονύσου Γιάννης Καλαφατέλης και ο Εντεταλμένος Σύμβουλους Αθλητισμού του Δήμου Διονύσου, Παναγής Λουκάτος.

Πεντάλεπτα: 3-4,6-6,8-8,9-10,13-11,15-14 [ημ],

16-18,17-21,18-22,20-23,22-26,25-27.

ΑΣΑ ΔΙΟΝΥΣΟΥ: (Κώστας Κότσιρας), Τσικνή (Τ/Φ), Χήνου, Σαββουλίδου, Κάντζουρα (2 γκολ), Χάλα (4 γκολ), Μανδαμανδιώτη, Ωραιοπούλου (9 γκολ), Βονεμπέργκερ, Μάστορη (1 γκολ), Λουκάτου (Τ/Φ), Σακελλαρίου, Θανοπούλου (4 γκολ), Κουτροδήμου (Τ/Φ), Παναγιωταράκου, Μπρεάνου Χ. (1 γκολ), Μπρεάνου Μ. (4 γκολ).

Την επόμενη αγωνιστική η ομάδα αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Κυριακή 19/11 στις 19:30μμ την Ηλιούπολη, στο κλειστό Ηλιούπολης.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΑΣΑΔ