logo


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Κάτω από την αποφασιστική πίεση και στάση του ΣΕΤΗΠ αλλά και του Σωματείου Εργαζόμενων στην Vodafone-360 Connect, η προσπάθεια απόλυσης της  εγκύου εργαζόμενης γυναίκας, από το franchise κατάστημα της Vodafone στην Άνοιξη, έπεσε στο κενό! Ενημερωθήκαμε πως το πόρισμα της Επιθεώρησης Εργασίας  υποχρέωσε την εργοδοσία να αναγνωρίσει τη σύμβαση της εργαζόμενης ως αορίστου χρόνου! Τα ψέματα και οι αρχικοί ισχυρισμοί της εργοδοσίας κατέρρευσαν! Η εργαζόμενη συνεχίζει κανονικά και δεν υπάρχει καμία απόλυση ή λήξη σύμβασης!

Κανένας μόνος-καμία μόνη

Δε θα συνηθίσουμε τη βαρβαρότητα και την αποκτήνωση. Έχουμε τη δύναμη να βάλουμε τη δικιά μας σφραγίδα στις εξελίξεις. Μέσα από τα Σωματεία μας,  τους Συλλόγους και Ομάδες Γυναικών της ΟΓΕ, τους μαζικούς φορείς, δυναμώνουμε ακόμα παραπάνω την πάλη μας για τη ζωή που μας αξίζει, για μας και τις οικογένειές μας.

Κάτω από αυτή την νικηφόρα εξέλιξη, ακυρώνουμε την  κινητοποίηση που είχαμε προγραμματίσει, Τρίτη 14 Νοέμβρη στις 18:30, έξω από το κατάστημα VODAFONE στην Άνοιξη και παρακολουθούμε τις όποιες εξελίξεις.