logo


Η νεοφώτιστη γυναικεία ομάδα χάντμπολ του ΑΣΑ Διονύσου, έχει ραντεβού με την ιστορία καθώς την Κυριακή 12 Νοεμβρίου 2023, στις 5.30μμ θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στην Α2 Εθνική κατηγορία, στο κλειστό Καπανδριτίου (Ολυμπιακών Αγώνων 2004), το οποίο χρησιμοποιεί ως έδρα, αντιμετωπίζοντας τον Ολυμπιακό Κερατσινίου. Οι αθλήτριες του Κώστα Κότσιρα καλούν όλο τον φίλαθλο κόσμο της βορειοανατολικής Αττικής και της περιοχής του Διονύσου να στηρίξει την προσπάθειά τους και να γίνει μέρος της αθλητικής ιστορίας του συλλόγου.

Ο ΑΣΑ Διονύσου είναι η μοναδική ομάδα της ευρύτερης περιοχής που αγωνίζεται σε Εθνική κατηγορία, σε οποιοδήποτε ομαδικό άθλημα. Τα κορίτσια του ΑΣΑΔ, με επιμονή, αθλητική διάθεση και φιλοδοξίες είναι έτοιμες να κοιτάξουν στα μάτια κάθε αντίπαλο, θέλουν να ξεκινήσουν με το δεξί στον πρώτο ιστορικό εντός έδρας αγώνα και στοχεύουν σε μία πολύ καλή πρώτη αγωνιστική σεζόν.

ΣΥΝΘΕΣΗ ΑΣΑ ΔΙΟΝΥΣΟΥ

Το ρόστερ του ΑΣΑ Διονύσου αποτελείται από τις : Τσικνή Αγγελική, Σαββουλίδου Σοφία, Κάντζουρα Νεφέλη, Χάλα Χρυσούλα, Μανδαμανδιώτη Αμαλία, Ωραιοπούλου Αλεξάνδρα, Wonneberger Μελίνα, Μάστορη Ανδριάννα, Λουκάτου Ισαβέλλα, Σακελλαρίου Δέσποινα, Θανοπούλου Βάσω, Κουτροδήμου Χριστίνα, Παναγιωταράκου Βασιλική, Μπρεάνου Χριστίνα και Μπρεάνου Μαρία.

Προπονητής: Κότσιρας Κώστας, Έφορος: Κάουλα Βίκυ, Φροντιστής: Καστελλάνου Λίνα.

ΚΑΡΤΕΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ – ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ

Έχουν ήδη τεθεί στην διάθεση των φιλάθλων οι ΚΑΡΤΕΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥ, για την υποστήριξη της γυναικείας ομάδας χάντμπολ, οι οποίες κοστίζουν 30€ και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να τις προμηθευτούν είτε με email: asanixidionysou@gmail.com, είτε με SMS στο 6944866067, είτε στο γήπεδο την ημέρα του αγώνα. Παράλληλα οι κάτοχοι διαρκείας θα μετέχουν σε εβδομαδιαίες κληρώσεις με πολλά δώρα, προσφορά των χορηγών και υποστηρικτών του συλλόγου.

Είσοδος στο γήπεδο: 3€ ή με την κάρτα διαρκείας.

Η είσοδος για τα παιδιά από 18 ετών και κάτω, καθώς και για τους κατόχους κάρτας εν ενεργεία προπονητή χάντμπολ, διαιτητών και των μελών των ΔΣ της ΟΧΕ και της ΕΣΧΑ είναι δωρεάν.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ

Επισκεφθείτε τη νέα ιστοσελίδα του ΑΣΑ Διονύσου και ακολουθήστε τον σύλλογο στα Social Media για να μαθαίνετε τα νέα της ομάδας των βορείων προαστίων:

Web: www.asad.gr

Facebook: @Α.Σ. Άνοιξης Διονύσου- ΑΣΑΔ Χάντμπολ – ASAD Handball Club

Instagram: @asadhandball

ΧΟΡΗΓΟΙ – ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΑΣΑΔ 2023-24

Dionyssomarble S.A.

Union Security

Venus Houseware

Delousil

Bic Violex

Ίδρυμα Αθανασίου και Μαρίνας Μαρτίνου

Medica

Become design studio

Φαρμακείο Γ. Σαπουντζής