logo


Αγαπητές Συνδημότισσες και Συνδημότες,

Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου για την εμπιστοσύνη που δείξατε στο πρόσωπό μου αλλά και τους συνεργάτες μου.

Είναι ιδιαίτερη τιμή η επιλογή σας. Είναι  όμως παράλληλα και μεγάλη ευθύνη την οποία αναγνωρίζουμε από την πρώτη μέρα αφήνοντας πίσω την χαρά της νίκης.

Δώσαμε έναν δύσκολο αγώνα και κερδίσαμε με αξιοπρέπεια και ήθος κάτι που μας χαρακτήρισε σε όλη μας την προεκλογική περίοδο.

Συγχαίρω την πλειοψηφία των συνυποψηφίων που κινήθηκαν στα πλαίσια του πολιτικού πολιτισμού. Ιδιαίτερα ευχαριστώ τις παρατάξεις «ΕΥΠΟΛΙΣ» και «Νέος Διόνυσος» για την στήριξή τους στις επαναληπτικές εκλογές.

Το δύσκολο έργο είναι μπροστά και όλοι μαζί θα αποδείξουμε ότι σε αυτόν τον χώρο υπάρχουν άνθρωποι που νοιάζονται για τον τόπο τους. Στόχο έχω αυτό να το αισθανθούν όλοι από την πρώτη μέρα της θητείας μας.

Είμαι σίγουρη ότι όταν συνεργαστούν τόσες υγιείς δυνάμεις θα ξεπεράσουμε προβλήματα και δυσκολίες που σήμερα παρουσιάζονται ως ανυπέρβλητες από διάφορες πλευρές.

Θέλουμε να ακολουθήσουμε ένα νέο ανθρώπινο μοντέλο Διοίκησης χωρίς έπαρση και κυρίως εστιασμένο στο αποτέλεσμα. Είμαστε σίγουροι ότι μπορούμε δημιουργήσουμε έναν Δήμο πρότυπο για τις επόμενες γενιές.

Θέλουμε η θητεία μας ν’ αφήσει το στίγμα της!!!!!

Ξεκινάμε τη δουλειά από σήμερα κιόλας και θέλουμε την δική σας συμμετοχή και βοήθεια.

Κατερίνα Π. Μαϊχόσογλου

Επικεφαλής της Παράταξης «ο ΔΙΟΝΥΣΟΣ του Αύριο»