logo


Θέλω και πρέπει να συγχαρώ την νέα Δήμαρχο Διονύσου κ. Κατερίνα Μαϊχόσογλου!  Οι πολίτες του Διονύσου πιστεύω να ζήσουν καλύτερες μέρες με την συνεργασία όλων και κυρίως με την  αλλαγή  νοοτροπίας στη λειτουργία του Δήμου. Είναι η βασική προϋπόθεση μαζί με το πολιτικό ήθος για να οδηγηθούμε σε ένα καλύτερο αύριο.

Με προβληματίζει ιδιαίτερα η πλειοψηφούσα αποχή. Όσοι συμμετείχαν στα ψηφοδέλτια θέλω να τους ζητήσω να παραμείνουν ενεργοί στον αγώνα όλων μας για ένα καλύτερο Διόνυσο.

Οφείλουμε να πιστέψουμε ότι η συλλογική προσπάθεια μπορεί να οδηγήσει στο να υλοποιηθούν κάποια από αυτά που λέμε και γράφουμε στα προεκλογικά προγράμματα, και που στα περισσότερα είναι περίπου τα ίδια.

Πρέπει να νοιώσουμε την ευθύνη και το χρέος να είμαστε ειλικρινείς, να μην διχάζουμε τους πολίτες, να μην τους πουλάμε φύκια για μεταξωτές κορδέλες. Πρέπει να σκεφτόμαστε τα λάθη του χθες, τις δυσκολίες του σήμερα και τα προβλέψιμα «απρόβλεπτα» του αύριο.

Ας γίνουν σταθερά βήματα για αναδιάρθρωση και εκσυγχρονισμό του Δήμου, βελτίωση της καθημερινότητας και επίλυση των μεγάλων θεμάτων που εκκρεμούν.

Καλή δύναμη και επιτυχία στο δύσκολο έργο της διοίκησης.

Κωστής Κουριδάκης

Επικεφαλής ΕΥΠΟΛΙΣ