logo


Παραδέχεται την περιορισμένη αποδοχή του μηνύματος της παράταξης, ο επικεφαλής του Εύπολι Κ. Κουριδάκης, ευχαριστεί τους υποψηφίους καθώς και όσους στήριξαν τη παράταξη και ανακοινώνει πως η στάση της ενόψει της προσεχούς Κυριακής θα διαμορφωθεί με βάση τις προγραμματικές θέσεις του Εύπολι και τις δεσμεύσεις των δυο υποψηφίων:

Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς όσες και όσους μας εμπιστεύτηκαν την ψήφο τους, όλες και όλους που ψήφισαν, με προβληματίζει ιδιαίτερα η πλειοψηφούσα αποχή.

Θέλω να συγχαρώ τους υποψηφίους όλων των παρατάξεων, που στη μεγάλη πλειοψηφία τους έκαναν ένα καθαρό, έντιμο, και πολιτισμένο προεκλογικό αγώνα. Να ζητήσω να παραμείνουν ενεργοί  στον αγώνα για ένα  καλύτερο Διόνυσο.

Ιδιαιτέρως θέλω να καλέσω τους δημότες να ψηφίσουν την ερχόμενη Κυριακή, η αποχή, δείχνει ανοχή και τελικά συνενοχή.

Να ευχαριστήσω ιδιαίτερα όλες και όλους τους συνυποψηφίους μου  στον ΕΥΠΟΛΙΣ για την ανιδιοτέλειά τους, την κατάθεση ψυχής και το ήθος που επέδειξαν στον προεκλογικό μας αγώνα, είμαι υπερήφανος που είμαι επικεφαλής αυτού του ψηφοδελτίου.

Δυστυχώς το μήνυμά μας δεν έτυχε της αποδοχής που πιστεύαμε, αυτό είναι το εκλογικό παιχνίδι, συνεχίζουμε με σθένος και αποφασιστικότητα.

Η στάση της παράταξής μας στον δεύτερο γύρο, θα αποφασισθεί συλλογικά με βάση τις προγραμματικές μας θέσεις και τις δεσμεύσεις των δυο υποψήφιων.

Σας ευχαριστώ!

Κωστής Κουριδάκης

Επικεφαλής ΕΥΠΟΛΙΣ