logo


Με αυξημένο το ποσοστό της στο Δήμο Διονύσου, κατά δυο σχεδόν ποσοστιαίες μονάδες, η Λαϊκή Συσπείρωση δηλώνει παρούσα στον αγώνα για τις ανάγκες των πολλών, αποδοκιμάζοντας την πολιτική της ανταποδοτικής λειτουργίας του Δήμου, που «θα στηρίξουν οι δυο διεκδικητές» της επόμενης Κυριακής:

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Χαιρετίζουμε το αποτέλεσμα των δημοτικών και περιφερειακών εκλογών της Κυριακής 8 Οκτώβρη του 2023.

Χαιρετίζουμε το θετικό αποτέλεσμα και την άνοδο της Λαϊκής Συσπείρωση στον Δήμο Διονύσου και στην Περιφέρεια Αττικής.

Είμαστε παρόντες και πιο δυνατοί για να υπερασπιστούμε τα δικαιώματα και τις ανάγκες των λαϊκών στρωμάτων του δήμου. Για την ζωή που μας αξίζει απέναντι στους εργολάβους τους.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους δεκάδες αγωνιστές και αγωνίστριες που συμμετείχαν στα ψηφοδέλτια της Λαϊκής Συσπείρωσης, αλλά και όλο τον κόσμο που έβαλε πλάτη και βοήθησε στο τελικό αποτέλεσμα που καταγράψαμε με άνοδο των δυνάμεών μας.

Ευχαριστούμε και χαιρετίζουμε τους  υποψήφιους της Λαϊκής Συσπείρωσης, τον  κόσμο που μας βοήθησε να διαδώσουμε τις θέσεις μας, σπίτι σπίτι, άνθρωπο τον άνθρωπο, γειτονιά την γειτονιά κόντρα στην προσπάθεια αποσιώπησης από την πλειοψηφία των ΜΜΕ των θέσεων και υποψηφίων της Λαϊκής Συσπείρωσης.

Κάναμε σοβαρό βήμα και θα συνεχίσουμε στην αξιοποίηση όλων των μορφών διάδοσης των θέσεών μας και των υποψηφιοτήτων μας, πέρα από τις δοκιμασμένες παραδοσιακές μορφές προπαγάνδισης.

Σήμερα ο κόσμος του Δήμου Διονύσου, τα λαϊκά στρώματα, οι εργαζόμενοι, οι συνταξιούχοι, οι μικροί αυτοαπασχολούμενοι, η νεολαία και οι γυναίκες ξέρουν ότι είμαστε εδώ για να μπορέσουν να ακουμπήσουν και να αγωνιστούν κόντρα στην πολιτική που δημιουργεί την κατάσταση που βιώνουν καθημερινά και αναδείξαμε στον προεκλογικό αγώνα. Ξέρουν ότι θα είμαστε δίπλα τους όπως ήμασταν όλο το προηγούμενο διάστημα σε φωτιές, χιόνια, καθημερινότητα, οργανώνοντας την αλληλεγγύη και τον αγώνα για την τελική νίκη, για την ζωή και το μέλλον των παιδιών μας που αξίζουμε.

Στον δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών, δεν θα μπούμε στο εκβιαστικό δίλημμα να στηρίξουμε έναν εκ των δύο εκπροσώπων της πολιτικής της ανταποδοτικής λειτουργίας του δήμου που καταδικάσαμε σε όλους τους τόνους στις εκλογές του πρώτου γύρου.

Έτσι καλούμε τον κόσμο που μας στήριξε σε Δήμο και Περιφέρεια στις εκλογές της Κυριακής 8 του Οκτώβρη, στον δεύτερο γύρο να μην στηρίξει κανέναν από τους δύο διεκδικητές. Και τους δύο, με την πολιτική τους, θα τους βρει απέναντί του την επόμενη ημέρα. Στη συνέχιση αυτής της πολιτικής τους δεν θα μας κάνουν συνένοχους.

Συνεχίζουμε στον δρόμο του αγώνα.

Διόνυσος 9/10/2023