logo


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συνάντηση εργασίας με το προεδρείο του Εμπορικού και Επαγγελματικού Συλλόγου Διονύσου είχε την Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου 2023 ο επικεφαλής της δημοτικής Παράταξης “Νέος Διόνυσος” και υποψήφιος Δήμαρχος Διονύσου κ. Νικόλαος Καρυστινός.

Συγκεκριμένα, ο κ. Καρυστινός και ομάδα στελεχών της παράταξης επισκέφθηκαν τα γραφεία του Συλλόγου και είχαν δίωρη συζήτηση με τον Πρόεδρο κ. Νεκτάριο Πίλτση, την Αντιπρόεδρο κα Εύη Γαλαίου και τον Γεν. Γραμματέα κ. Κωνσταντίνο Μπαρμπαρή, κατά την οποία ανταλλάχθηκαν απόψεις για τις αναξιοποίητες δυνατότητες του Δήμου, τον θεσμικό ρόλο που μπορεί και πρέπει να διαδραματίσει ο Σύλλογος και τα επιμέρους διαπιστωμένα προβλήματα της περιοχής ως προς την ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας.

Ο κ. Καρυστινός διαβεβαίωσε το Προεδρείο ότι η πραγματική θέση του Συλλόγου είναι η θέση του “Συμβούλου” του εκάστοτε Δημάρχου σε θέματα επιχειρηματικότητας και ότι, ως Δήμαρχος, αφενός θα αξιοποιήσει στο έπακρον όλη τη γνώση, τις εμπειρίες και τις προτάσεις του Συλλόγου και αφετέρου θα προχωρήσει, σε συνεργασία με όλους τους τοπικούς φορείς, στην εκπόνηση μακροχρόνιου σχεδιασμού ανάπτυξης του Δήμου, σε όφελος του συνόλου της τοπικής κοινωνίας, κατοίκων, εργαζόμενων και επαγγελματιών.

Υπενθυμίζεται ότι είναι η δεύτερη συνάντηση με το προεδρείο του Εμπορικού και Επαγγελματικού Συλλόγου Διονύσου, με πολύ εποικοδομητικό πνεύμα συνεργασίας, γεγονός που αποδεικνύει και την ιδιαίτερη βαρύτητα που αποδίδουμε ως Παράταξη στον θεσμό αυτόν.

Νέος Διόνυσος

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

E-mail : press@neosdionysos.gr