logo


Ανοιχτή επιστολή προς τους βουλευτές της Αν. Αττικής αναφορικά με την εγκατάσταση κεραίας κινητής τηλεφωνίας στον Άγ. Στέφανο απευθύνει η παράταξη Νέος Διόνυσος και ο επικεφαλής της υποψήφιος Δήμαρχος Ν. Καρυστινός:

Διόνυσος, 03/08/2023

ΘΕΜΑ: ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ

Αξιότιμες κυρίες Βουλευτές Αξιότιμοι κύριοι Βουλευτές,

σας ευχόμαστε καλή επάνοδο στα καθήκοντά σας μετά τις διακοπές και καλή επιτυχία στη βουλευτική σας αποστολή.

Ο Δήμος Διονύσου έχει συσσωρευμένα προβλήματα, όπως πιστεύω γνωρίζετε, και για την επίλυσή τους θα χρειασθεί η συνεργασία μαζί σας και η υποστήριξη των ενεργειών της νέας Δημοτικής Αρχής που θα επιλέξει το εκλογικό σώμα να αναλάβει τις ευθύνες διοίκησης .

Στα πολλά προβλήματα προσετέθη και αυτό της εγκατάστασης κεραίας τηλεπικοινωνιών στον Άγιο Στέφανο, την πρωτεύουσα του Δήμου, που έχει προκαλέσει αντιδράσεις και έντονους προβληματισμούς σε μεγάλη μερίδα των δημοτών. Η νυν Δημοτική Αρχή ενήργησε καθυστερημένα να ενημερώσει για την εγκατάσταση και να ζητήσει σοβαρές εγγυήσεις ασφαλούς λειτουργίας. Εκ των υστέρων προσέφυγε στη δικαιοσύνη για λόγους επικοινωνιακούς χωρίς τεχνική προετοιμασία επιχειρημάτων με αποτέλεσμα να μην γίνει αποδεκτή η προσφυγή.

Διευκρινίζουμε ότι η παράταξη Νέος Διόνυσος δεν διακατέχεται από τεχνοφοβικές τάσεις ως προς την αξιοποίηση των νέων τεχνολογιών που διευκολύνουν τους πολίτες στην επικοινωνία και την επιχειρηματική τους δραστηριότητα.

Όμως η αξιοποίηση των νέων τεχνολογιών οφείλει να γίνεται με τρόπο απόλυτα συμβατό με κανόνες και προδιαγραφές που αφορούν πρωτίστως την υγιεινή συμβίωση των ανθρώπων με το φυσικό και τεχνολογικό περιβάλλον. Και αυτή η ύψιστη φροντίδα είναι στις υποχρεώσεις του Δήμου με την ουσιαστική συμβολή της Πολιτείας.

Σας επισυνάπτουμε ένα σύντομο video από την ουσιαστική παρέμβασή μου ως επικεφαλής της παράταξης Νέος Διόνυσος και ως υποψήφιος Δήμαρχος για να είστε ενήμεροι για τις απόψεις μου.

Σας προτείνω ταυτόχρονα ως συμπολιτευόμενοι ή αντιπολιτευόμενοι Βουλευτές που ασφαλώς ενδιαφέρεσθε για κοινωνικά ζητήματα που απασχολούν τους πολίτες να αναλάβετε πρωτοβουλίες που εσείς θα κρίνετε στο πλαίσιο των κοινοβουλευτικών σας καθηκόντων ώστε το αρμόδιο Υπουργείο να ασχοληθεί με το θέμα διεξάγοντας ελέγχους και ολοκληρωμένες έρευνες μετρήσεων της ακτινοβολίας.

Αναμένουμε με ενδιαφέρον τις ενέργειές σας για να ενημερώσουμε εν συνεχεία τους κατοίκους για τα αποτελέσματα με τρόπο αντικειμενικά επιστημονικό και με γνώμονα την δημόσια υγεία και ασφάλεια των κατοίκων του Δήμου Διονύσου.

Μπορείτε να βρείτε το βίντεο στο παρακάτω σύνδεσμο:

https://youtu.be/_qDQT3VJdwc

Με ιδιαίτερη εκτίμηση
Νίκος Καρυστινός
Υποψήφιος Δήμαρχος Δήμου Διονύσου