logo


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η χθεσινή γιορτινή εκδήλωση στην πλατεία Δροσιάς (Gastro Bar Con Voi) είχε πολύ μεγάλη επιτυχία που ξεπέρασε όλες τις προσδοκίες.

Η αθρόα παρουσία των συμπολιτών μας έδειξε τη δυναμική της παράταξής μας σε όλα τα κοινωνικά στρώματα.

Στην νεολαία που ήταν παρούσα στην πρώτη γραμμή.
Στους εργαζόμενους επαγγελματίες, στους επιστήμονες, στους καλλιτέχνες.
Στις γυναίκες και τους άνδρες, που συμπορεύονται με το Νέο Διόνυσο και οραματίζονται μια όχι απλώς καλύτερη Δημοτική Αρχή, αλλά μια νέα άφθαρτη Δημοτική Αρχή με ρεαλιστικό πρόγραμμα και στόχευση την ριζική αλλαγή της σταθερά πεπαλαιωμένης εικόνας του Δήμου.

Στο Νέο Διόνυσο, με την ενεργό συνεισφορά των δημοτών, έχουμε θέσει τον πήχυ πολύ ψηλότερα από μια απλώς καλύτερη διαχείριση και θα αναμετρηθούμε με τα προβλήματα συναινετικά χωρίς εγωισμούς και παρωπίδες.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους μεταξύ άλλων:
Η αντιπρόεδρος του ΔΣΑ κα Μαρινέτα Γούναρη.
Ο υποψήφιος Πρόεδρος του ΔΣΑ κ. Δημήτρης Αναστασόπουλος.
Ο υποψήφιος Δήμαρχος Χαλανδρίου κ. Μάνος Κρανίδης.
Ο αντιπρόεδρος του ΕΟΔΥ κ. Σπύρος Σαπουνάς.

Ευχαριστούμε από καρδιάς όλους όσοι τίμησαν την εκδήλωση με την παρουσία τους, αλλά και εκείνους, οι οποίοι απέστειλαν μηνύματα συμπαράστασης και υποστήριξης. Τους διαβεβαιώνουμε ότι θα συνεχίσουμε και θα εντείνουμε τις προσπάθειές μας για την πόλη που μας αξίζει.

Ευχαριστούμε για άλλη μια φορά τους εθελοντές μας. Συμμετείχαν στην εκδήλωση με χρήσιμες πληροφορίες προστασίας από την πυρκαγιά. Η γλίσχρος ενίσχυσή τους από την χθεσινή εκδήλωση (το συμφωνημένο από εμάς μέρος των εισπράξεων τους αποδόθηκε σήμερα από την επιχείρηση Convoi) αποτελεί ελάχιστο δείγμα ευγνωμοσύνης για την πολύτιμη δράση τους. Θα είμαστε συνεχώς δίπλα τους.

Ευχαριστούμε τον καλύτερο DJ μας, τον Μιχάλη Μανδάλακα, που με το ρεσιτάλ του στα Decks κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον του κόσμου μας.

Ευχαριστούμε τον Άρη Μαυρικίδη για την φωτογραφική κάλυψη της εκδήλωσης.

Καλό μας καλοκαίρι και καλή μας δύναμη!

Για το Νέος Διόνυσος

Ο Επικεφαλής της Παραταξης και Υποψήφιος Δήμαρχος

Νίκος ΚαρυστινόςNikos G. Karystinos

ΓραφείοΤύπου και Επικοινωνίας

ΝέοςΔιόνυσος