logo


Δια ζώσης θα συνεδριάσει στην Άνοιξη η Σχολική Επιτροπή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Διονύσου, σήμερα Πέμπτη 13 Ιουλίου στις 8.15 το βράδυ. Τα περισσότερα από τα 17 θέματα της Ημερήσιας Διάταξης αφορούν σε εργασίες και προμήθειες που έχουν ζητήσει οι Διευθυντές των Γυμνασίων και Λυκείων της πόλης. Ειδικότερα, πάνω από 33.500 ευρώ θα διαθέσει η Σχολική Επιτροπή για εργασίες όπως η επισκευή των ανελκυστήρων σε τρεις σχολικές μονάδες της πόλης ή ο εξωτερικός ελαιοχρωματισμός και η περίφραξη ή η αποκατάσταση του προαύλιου χώρου και της τοιχοποιίας.

Αναλυτικά η Ημερήσια Διάταξη:

Θέμα 1: Εκτίμηση αναγκαιότητας, διάθεση πίστωσης και έγκριση ποσού για επισκευές στον ανελκυστήρα της σχολικής μονάδας Λυκείου Άνοιξης και σύνταξη τεχνικού φακέλου.

Θέμα 2: Εκτίμηση αναγκαιότητας, διάθεση πίστωσης και έγκριση ποσού για επισκευές στον ανελκυστήρα της σχολικής μονάδας Γυμνασίου Δροσιάς και σύνταξη τεχνικού φακέλου.

Θέμα 3: Εκτίμηση αναγκαιότητας, διάθεση πίστωσης και έγκριση ποσού για επισκευές στον ανελκυστήρα των συστεγαζόμενων σχολικών μονάδων της Γυμνασίου και Λυκείου Διονύσου και σύνταξη τεχνικού φακέλου.

Θέμα 4: Εκτίμηση αναγκαιότητας, διάθεση πίστωσης και έγκριση ποσού για την πραγματοποίηση εργασιών ελαιοχρωματισμού στη σχολική μονάδα Γυμνασίου Διονύσου.

Θέμα 5: Εκτίμηση αναγκαιότητας, διάθεση πίστωσης και έγκριση ποσού για την πραγματοποίηση εργασιών αποκατάστασης μέρους του προαυλίου χώρου στη σχολική μονάδα Γυμνασίου Άνοιξης.

Θέμα 6: Έγκριση αναγκαιότητας για την πραγματοποίηση εργασιών μόνωσης και στεγανοποίησης στη σχολική μονάδα Λυκείου Δροσιάς και εξουσιοδότηση στον Πρόεδρο για τις περαιτέρω ενέργειες.

Θέμα 7: Έγκριση αναγκαιότητας για την πραγματοποίηση εργασιών μόνωσης και στεγανοποίησης στη σχολική μονάδα Γυμνασίου Άνοιξης και εξουσιοδότηση στον Πρόεδρο για τις περαιτέρω ενέργειες.

Θέμα 8: Εκτίμηση αναγκαιότητας για εργασίες αποκατάστασης του αύλειου χώρου στη σχολική μονάδα Γυμνασίου Δροσιάς και εξουσιοδότηση στον Πρόεδρο για τις περαιτέρω ενέργειες.

Θέμα 9: Εκτίμηση αναγκαιότητας για την πραγματοποίηση ηλεκτρολογικών εργασιών στη σχολική μονάδα Γυμνασίου Άνοιξης και εξουσιοδότηση στον Πρόεδρο για τις περαιτέρω ενέργειες.

Θέμα 10: Εκτίμηση αναγκαιότητας για την πραγματοποίηση ηλεκτρολογικών εργασιών στον αύλειο χώρο της σχολικής μονάδας Γυμνασίου Διονύσου και εξουσιοδότηση στον Πρόεδρο για τις περαιτέρω ενέργειες.

Θέμα 11: Εκτίμηση αναγκαιότητας για την πραγματοποίηση ηλεκτρολογικών εργασιών στον αύλειο χώρο της σχολικής μονάδας Γυμνασίου Κρυονερίου και εξουσιοδότηση στον Πρόεδρο για τις περαιτέρω ενέργειες.

Θέμα 12: Εκτίμηση αναγκαιότητας για την πραγματοποίηση ηλεκτρολογικών εργασιών στον αύλειο χώρο της σχολικής μονάδας Γυμνασίου Αγίου Στεφάνου και εξουσιοδότηση στον Πρόεδρο για τις περαιτέρω ενέργειες.

Θέμα 13: Εκτίμηση αναγκαιότητας, έγκριση ποσού και διάθεση πίστωσης για την πραγματοποίηση εργασιών αποκατάστασης τοιχοποιίας στο εξωτερικό της σχολικής μονάδας Γυμνασίου Κρυονερίου.

Θέμα 14: Εκτίμηση αναγκαιότητας για την πραγματοποίηση εργασιών αποκατάστασης μέρους του προαυλίου χώρου στη σχολική μονάδα Λυκείου Κρυονερίου και εξουσιοδότηση στον Πρόεδρο για τις περαιτέρω ενέργειες.

Θέμα 15: Εκτίμηση αναγκαιότητας, έγκριση ποσού και διάθεση πίστωσης για την πραγματοποίηση σιδηρουργικών εργασιών για την αποκατάσταση ζημιών στην περίφραξη του γηπέδου της σχολικής μονάδας ΕΠΑΛ Διονύσου.

Θέμα 16: Επιστροφή εγγυητικής επιστολής στην εταιρεία ΣΚΟΥΡΙΑΣ ΑΝΔΡΕΑΣ του ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ- ΕΜΠΟΡΙΟ ΕΙΔΩΝ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΑΦΩΝ ΕΙΔΩΝ.

Θέμα 17: Καταγγελία σύμβασης εκμετάλλευσης σχολικού κυλικείου και λήψη απόφασης για την είσπραξη των οφειλών.