logo


Αμέσως μετά από τη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής, αύριο Τρίτη 4 Ιουλίου, θα συνεδριάσει δια ζώσης στις 9.30 το πρωί, η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής του Δήμου Διονύσου, με 5 θέματα στην Ημερήσια Διάταξη.

*Εκτός από τις κοπές και τα κλαδέματα δέντρων, κατόπιν υποδείξεων των Κοινοτήτων ή αιτημάτων από συμπολίτες, περιλαμβάνονται ακόμη οι προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην οδό Μουσών της Κοινότητας Διονύσου, από τη συμβολή της με την οδό Κλειούς μέχρι τη Λ. Καΐρη λόγω της κατασκευής του δικτύου αποχέτευσης. Οι ρυθμίσεις, που σύμφωνα με τη σχετική μελέτη φτάνουν και μέχρι την πλήρη διακοπή της κυκλοφορίας στο συγκεκριμένο δρόμο, θα διαρκέσουν δυο μήνες.

*Όσο για το θέμα της χωροθέτησης αγάλματος στο Κρυονέρι, αφορά στην πρόθεση του Δήμου Διονύσου να τιμήσει τη μνήμη του ορειβάτη και συνδημότη Αντώνη Συκάρη που έχασε τη ζωή του τον Απρίλιο του 2022 στο Νταουλαγκίρι του Νεπάλ. Η πρόταση, που έρχεται στην Επιτροπή Ποιότητας Ζωής, συνοδευόμενη από την ομόφωνη απόφαση του Τοπικού Συμβουλίου Κρυονερίου, αφορά σε μαρμάρινο εικαστικό έργο, που θα αναπαριστά συμβολικά μια βουνοκορφή. Προτεινόμενος τόπος χωροθέτησης η συμβολή των Λεωφόρων Κρυονερίου και Ανοίξεως.

Αναλυτικά η Ημερήσια Διάταξη:

Ενημερώσεις- Ανακοινώσεις

ΘΕΜΑ 1ο: Παραχώρηση χώρου στάσης – στάθμευσης οχήματος ΑμεΑ επί του οδοστρώματος της οδού Κωνσταντινουπόλεως της Δ.Κ. Κρυονερίου.

ΘΕΜΑ 2ο: Έγκριση προσωρινών κυκλοφοριακών ρυθμίσεων για την κατασκευή του δικτύου αποχέτευσης ακαθάρτων στην οδό Μουσών της Δ.Κ. Διονύσου.

ΘΕΜΑ 3ο: Λήψη απόφασης για τη Χωροθέτηση αγάλματος στη Δημοτική Κοινότητα Κρυονερίου.

ΘΕΜΑ 4ο: Έγκριση ή μη κοπής δέντρων που φύονται σε κοινόχρηστους χώρους του Δήμου.

ΘΕΜΑ 5ο: Εξέταση αιτημάτων για κλάδεμα και κοπή δέντρων λόγω έκτακτων συνθηκών.