logo


Με τηλεδιάσκεψη και 11 θέματα στην Ημερήσια Διάταξη θα συνεδριάσει αύριο Παρασκευή 25 Νοεμβρίου στις 7.30 το βράδυ η Σχολική Επιτροπή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Διονύσου. Ανάμεσά τους η έγκριση πιστώσεων για την πραγματοποίησης μιας σειράς εργασιών σε σχολεία αρμοδιότητας της  Eπιτροπής, βάσει προηγούμενων αποφάσεών της, καθώς και η μελέτη για την προμήθεια πετρελαίου θέρμανσης για 2 χρόνια, προϋπολογισμού 288.00 ευρώ περίπου με δικαίωμα προαίρεσης 50%, σύμφωνα με σχετική μελέτη του Τμήματος Προμηθειών του Δήμου. Σημειώνεται εδώ πως η σύμβαση για την προμήθεια πετρελαίου θέρμανσης σε όλα τα δημοτικά κτήρια, συμπεριλαμβανομένων και των σχολείων, υπογράφεται κεντρικά από το Δήμο, με βάση τις ανάγκες που έχουν αποτυπωθεί από τα οικεία Νομικά Πρόσωπα (Σχολικές Επιτροπές, ΕΣΤΙΑ και Δήμος). Στη σημερινή (24/11) συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου, εξάλλου, συζητήθηκε εκτός Ημερησίας Διατάξεως και εγκρίθηκε ομόφωνα η έκτακτη επιχορήγηση προς τις δυο Σχολικές Επιτροπές, ύψους 200.000 ευρώ (80.000 στη Σχολική Επιτροπή Β’Βάθμιας και 120.000 ευρώ στην Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης) από εγκεκριμένες πιστώσεις του Προϋπολογισμού, για την κάλυψη των παραγγελιών τους σε πετρέλαιο θέρμανσης.

Αναλυτικά η Ημερήσια Διάταξη:

1. Αποδοχή Δωρεάς για την σχολική μονάδα Λυκείου Κρυονερίου.

2. Επιστροφή εγγυητικής επιστολής στην εταιρεία ΣΚΟΥΡΙΑΣ ΑΝΔΡΕΑΣ του ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΕΜΠΟΡΙΟ ΕΙΔΩΝ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΑΦΩΝ ΕΙΔΩΝ.

3. Εκτίμηση αναγκαιότητας, έγκριση ποσού και διάθεση πίστωσης για κατασκευή ειδικού ντουλαπιού ασφαλείας στο Γενικό Λύκειο Δροσιάς.

4. Έγκριση ποσού και διάθεση πίστωσης για την πραγματοποίηση εργασιών για πραγματοποίηση ελαιοχρωματισμών στη σχολική μονάδα Λυκείου Δροσιάς.

5. Εκτίμηση αναγκαιότητας για πραγματοποίηση σιδηρουργικών εργασιών, για την τοποθέτηση προστατευτικών σε εξωτερικές μονάδες κλιματιστικών στο Γενικό Λύκειο Άνοιξης και εξουσιοδότηση στον Πρόεδρο για τις περαιτέρω ενέργειες.

6. Έγκριση ποσού και διάθεση πίστωσης για την πραγματοποίηση εργασιών για πραγματοποίηση σιδηρουργικών εργασιών στη σχολική μονάδα ΕΠΑΛ ΔΙΟΝΥΣΟΥ.

7. Καταμερισμός κοινόχρηστων δαπανών των συστεγαζόμενων 1ου ΕΠΑΛ ΔΙΟΝΥΣΟΥ και ΙΕΚ Αγ. Στεφάνου για το σχολικό έτος 2021-2022.

8. Έγκριση αναγκαιότητας, έγκριση ποσού και διάθεση πίστωσης για την ετήσια συντήρηση και αναγόμωση και υδραυλική δοκιμή πυροσβεστήρων των σχολικών μονάδων αρμοδιότητας της Σχολικής Επιτροπής.

9. Ανανέωση Ετήσιας Συνδρομής με την εταιρεία ΕΠΑΦΟΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ.

10. Έγκριση μελέτης, έγκριση ποσού και διάθεση πίστωσης για την προμήθεια πετρελαίου θέρμανσης διάρκειας δύο (2) ετών για τις ανάγκες των σχολικών μονάδων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Διονύσου.

11. Εξουσιοδότηση στον Πρόεδρο για λήψη αντιγράφου δικαστικής απόφασης αποσφράγισης και της συνταχθείσης από την ορισθείσα βάσει της εν λόγω απόφασης συμβολαιογράφου Έκθεσης αποσφράγισης της οικίας του αποβιώσαντα Δ/ντή του Λυκείου Άνοιξης.