logo


Με την εργολαβία για τη συντήρηση και επισκευή σχολικών και δημοτικών κτηρίων να «τρέχει» παράλληλα, τακτοποιεί εκκρεμότητες ενόψει των καλοκαιρινών διακοπών η Σχολική Επιτροπή Β’Βάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Διονύσου στη συνεδρίασή της σήμερα Πέμπτη 21 Ιουλίου στις 8 το βράδυ, που θα πραγματοποιηθεί με τηλεδιάσκεψη και με 15 Θέματα στην Ημερήσια Διάταξη. Από αυτά, τα μισά σχεδόν, επτά θέματα, αφορούν σε εργασίες στο Γυμνάσιο και το Λύκειο Άνοιξης, ενώ για το Γυμνάσιο ειδικότερα, όπου έχουν σημειωθεί εκτεταμένες φθορές λόγω βανδαλισμών (αποκατάσταση των φθορών στις εισόδους του κεντρικού κτηρίου και των αιθουσών στον προαύλιο χώρο, αλλά και άμεση τοποθέτηση κιγκλιδωμάτων), προβλέπονται και εργασίες αποκατάστασης καθώς και επέκταση του συναγερμού:

1. Εκτίμηση αναγκαιότητας για τη συντήρηση των καυστήρων των σχολικών μονάδων αρμοδιότητας της Σχολικής Επιτροπής.

2. Εκτίμηση αναγκαιότητας για ηλεκτρολογικές εργασίες στο Λύκειο Άνοιξης και εξουσιοδότηση στον Πρόεδρο για τις περαιτέρω ενέργειες.

3. Αποδοχή δωρεάς για την σχολική μονάδα Λυκείου Άνοιξης.

4. Εκτίμηση αναγκαιότητας, διάθεση πίστωσης και έγκριση ποσού για την τοποθέτηση δυο κλιματιστικών μονάδων στη σχολική μονάδα Λυκείου Άνοιξης.

5. Εκτίμηση αναγκαιότητας για πραγματοποίηση ελαιοχρωματισμών στη σχολική μονάδα Λυκείου Άνοιξης.

6. Εκτίμηση αναγκαιότητας για πραγματοποίηση ελαιοχρωματισμών στη σχολική μονάδα Λυκείου Δροσιάς.

7. Εκτίμηση αναγκαιότητας για πραγματοποίηση ηλεκτρολογικών εργασιών στη σχολική μονάδα Λυκείου Διονύσου και εξουσιοδότηση στον Πρόεδρο για τις περαιτέρω ενέργειες.

8. Εκτίμηση αναγκαιότητας για πραγματοποίηση εργασιών τοποθέτησης εννέα οθονών στο Λύκειο Κρυονερίου και εξουσιοδότηση στον Πρόεδρο για τις περαιτέρω ενέργειες.

9. Εκτίμηση αναγκαιότητας για πραγματοποίηση ηλεκτρολογικών εργασιών στη σχολική μονάδα Γυμνασίου Αγίου Στεφάνου.

10. Συγκρότηση Επιτροπής καταστροφής υλικού για το ΕΠΑΛ ΔΙΟΝΥΣΟΥ.

11. Εκτίμηση αναγκαιότητας για πραγματοποίηση ελαιοχρωματισμών στη σχολική μονάδα ΕΠΑΛ ΔΙΟΝΥΣΟΥ.

12. Εκτίμηση αναγκαιότητας για πραγματοποίηση σιδηρουργικών εργασιών στη σχολική μονάδα ΕΠΑΛ ΔΙΟΝΥΣΟΥ.

13. Εκτίμηση αναγκαιότητας για άμεση πραγματοποίηση εργασιών στη σχολική μονάδα Γυμνασίου Άνοιξης για την αποκατάσταση των φθορών λόγω βανδαλισμού της σχολικής μονάδας και εξουσιοδότηση στον Πρόεδρο για τις περαιτέρω ενέργειες.

14. Εκτίμηση αναγκαιότητας, διάθεση πίστωσης και έγκριση ποσού για την επέκταση του συναγερμού στη σχολική μονάδα Γυμνασίου Άνοιξης.

15. Εκτίμηση αναγκαιότητας για την πραγματοποίηση ηλεκτρολογικών εργασιών στον αύλειο χώρο της σχολικής μονάδας Γυμνασίου Άνοιξης και εξουσιοδότηση στον Πρόεδρο για τις περαιτέρω ενέργειες.