logo


Άπρακτοι αποχώρησαν όσοι ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση του Προέδρου Γ. Κόκκαλη και προσήλθαν κανονικά στο Κοινοτικό Κατάστημα της Σταμάτας, όπου χτες Παρασκευή 8 Ιουλίου είχε προγραμματιστεί συνεδρίαση του Τοπικού Συμβουλίου, η οποία για μια ακόμη φορά ματαιώθηκε λόγω έλλειψης απαρτίας. Παρόντες μόλις τρεις από τους 7 τοπικούς συμβούλους- πλην του Προέδρου, οι Γ. Σιδέρης και Χ. Μπελεγράτης– ενώ δεν έλειψαν τα δικαιολογημένα σχόλια για συστηματική απαξίωση του θεσμού.

 

Η χθεσινή ήταν η πέμπτη κατά σειρά φορά που το Τοπικό απέτυχε να συνεδριάσει. Οι άκαρπες απόπειρες, υπενθυμίζεται, έχουν ξεκινήσει από τις 31 Μαΐου και πλην μιας που οφειλόταν σε κώλυμα της Γραμματέως, οι τέσσερις επόμενες έχουν ματαιωθεί λόγω έλλειψης απαρτίας.

Απόντες οι τοπικοί σύμβουλοι Στ. Οικονόμου και Γ. Νεστοριάδη από την παράταξη της Δημοτικής Αρχής, Γ. Τσαγκαράκης ανεξάρτητος και Στ. Γεωργοπούλου-Μπαρμπουνάκη από τον Εύπολι.

Παρόντες ακόμη- και μάλλον αμήχανοι- ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Στ. Κριεμάδης, η εντεταλμένη για κοινωνικά θέματα Γ. Κριεμάδη και η τέως τοπική σύμβουλος Σταμάτας Γ. Χρήστου- Ντελλή.