logo


Εξώδικο έλαβε η Οδός Διονύσου από τον τέως δημοτικό σύμβουλο, επί Διοίκησης Ζαμάνη, Α. Μπέτση. Στο εξώδικο αυτό ο κ. Μπέτσης μάς μέμφεται ότι δεν ενημερώσαμε τους αναγνώστες μας για την απαλλαγή του με απόφαση του Α’ Τριμελούς Εφετείου Πλημμελημάτων Αθηνών από την εις βάρος του κατηγορία, καθώς δεν προέκυψε ότι ήταν ο πραγματικός διαχειριστής του blogspot dionysospost και κατά δεύτερον ότι υιοθετήσαμε με δημοσιεύματα της ιστοσελίδας μας τους εις βάρος του ισχυρισμούς.

Επί του πρώτου θέματος τον ευχαριστούμε για την πληροφόρηση και ενημερώνουμε με την σειρά μας τους αναγνώστες μας όπως παραπάνω.

Επί του δεύτερου θέματος, με προσεκτικότερη και λιγότερο φορτισμένη ανάγνωση των εν λόγω δημοσιευμάτων, ο δικηγόρος και δημοσιογράφος κ. Μπέτσης θα διαπίστωνε ότι σε αυτά αναφέρεται ως ελεγχόμενος σύμφωνα με το κατηγορητήριο, χωρίς σχόλια εις βάρος του.

Επομένως οι νουθεσίες, υποδείξεις και απειλές για εις βάρος μας ποινική και αστική συνέχεια που μας απευθύνει ο κ. Μπέτσης δια του εξωδίκου και πολλώ μάλλον η μέσω αυτού υπαγόρευση «δηλώσεως μετανοίας» είναι άνευ αντικειμένου.