logo


Ανάμεσα στις προτάσεις που κατατέθηκαν στη διαπαραταξιακή επιτροπή που έχει συσταθεί για την απόκρουση της λειτουργίας νέων Λατομείων στην Πεντέλη, ήταν και η ευρεία ενημέρωση όσο το δυνατόν περισσότερων συλλογικών φορέων, ώστε να ενημερωθεί και να κινητοποιηθεί η τοπική κοινωνία. Η πρόταση αυτή υλοποιείται την προσεχή Τρίτη 21 Ιουνίου στις 8.30 το βράδυ, στο Πολιτιστικό Κέντρο του Αγ. Στεφάνου, μετά και από πρόσκληση της εντεταλμένης συμβούλου και για θέματα διαβούλευσης Σ. Κατσίγιαννη, του Δημάρχου Γ. Καλαφατέλη και του Αντιδημάρχου Χωροταξικού Σχεδιασμού Γ. Φωτάκη:

Αγαπητοί εκπρόσωποι των φορέων του Δήμου μας,

η  εντεταλμένη Δ.Σ. Διαβούλευσης, Εθελοντισμού &Ισότητας  κ. Σοφία Κατσίγιαννη, ο Δήμαρχος Διονύσου κ. Ιωάννης Καλαφατέλης, καθώς και ο καθ΄ ύλην αρμόδιος αντιδήμαρχος κ. Ιωάννης Φωτάκης, σας προσκαλούν την Τρίτη  21  Ιουνίου 2022 και ώρα:20:30 στο Πολιτιστικό Κέντρο Αγίου Στεφάνου (Πεντζερίδη 3) σε συνάντηση με θέμα «η Λειτουργία Λατομείων στο Πεντελικό».

Ο σκοπός της συνάντησης είναι η ενημέρωση των φορέων και των πολιτών  για τις εξελίξεις στο πολύ σημαντικό εν θέματι ζήτημα και η ενεργοποίηση όλων μας για την αποτροπή αυτής της επιλογής.

Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΗ ΤΟΥ

ΑΥΤΟΤΕΛΟΥΣ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ & ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΥ

ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΗ Δ.Σ. ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ, ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΥ & ΙΣΟΤΗΤΑΣ

Με εκτίμηση,
Ελευθερία Κυριακούλη
Πε Διοικητικού
Δήμος Διονύσου
Αυτοτελές Τμήμα Διαβούλευσης & Εθελοντισμού
Ληξίαρχος Δ.Κ. Σταμάτας
Κανάρη 03,14569 Άνοιξη
τηλ. 2132139812

Πολιτική προϊσταμένη του Τμήματος:

Σοφία Φ. Κατσίγιαννη

Νομικός

Εντεταλμένη Δ.Σ. Εθελοντισμού, Διαβούλευσης & Ισότητας

Τηλ.6955493299