logo


Ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας σχετικά με νέα γραφεία του κόμματος εμφανίστηκε στο προφίλ της ΕΣΤΙΑΣ του Δήμου Διονύσου στο Facebook, προκαλώντας αντιδράσεις στο Δημοτικό Συμβούλιο, στη συνεδρίασή του τη Δευτέρα 9 Μαΐου. Το θέμα έφεραν στο Σώμα με ερωτήσεις- επισημάνσεις τους οι δημοτικοί σύμβουλοι Στ. Ουσταμπασίδης από τους Ανοιχτούς Ορίζοντες και Δ. Αλεξανδρής από τον Εύπολι.

Πιο συγκεκριμένα, ο κ. Ουσταμπασίδης υπογράμμισε πως είναι απαράδεκτο Νομικό Πρόσωπο του Δήμου, του οποίου ο Πρόεδρος είναι μέλος του κυβερνώντος κόμματος, να κάνει διαφήμιση και προπαγάνδα του κυβερνητικού έργου.

Άγνοια για το θέμα δήλωσε ο Δήμαρχος Διονύσου Γ. Καλαφατέλης, προσθέτοντας πως εφόσον πρόκειται για κομματική διαφήμιση θα εξαφανιστεί άμεσα, όπως και έγινε.

Την επόμενη ημέρα 10 Μαΐου, ο Πρόεδρος του Νομικού Προσώπου Τ. Καρασαρλής με ανακοίνωσή του στο ίδιο προφίλ παραδέχτηκε την εκ παραδρομής ανάρτηση, διαβεβαιώνοντας πως στο προφίλ της ΕΣΤΙΑΣ δεν έχουν χώρο άλλες δημοσιεύσεις πέραν αυτών που προάγουν το έργο της:

Αγαπητοί φίλοι και ακόλουθοι της σελίδας μας,

Την 27η Απριλίου δημοσιεύτηκε εκ παραδρομής στο προφίλ μας ΕΣΤΙΑ Διονύσου ανάρτηση πολιτικού περιεχομένου, η οποία μόλις και έγινε αντιληπτή διαγράφηκε.

Είναι δεδομένο ότι ο λογαριασμός της ΕΣΤΙΑΣ στο fb έχει δημιουργηθεί για τις αποκλειστικές ανάγκες του φορέα μας και με μοναδικό σκοπό μέσα από το προφίλ μας να επικοινωνούμε τις δράσεις των δομών μας (Παιδικοί – Βρεφονηπιακοί Σταθμοί και ΚΑΠΗ) και να αναρτούμε σημαντικές ενημερώσεις και ανακοινώσεις που αφορούν στην υπηρεσία μας και απευθύνονται στο ευρύ κοινό. Ως εκ τούτου, ζητούμε συγνώμη για την εκ λάθους ανάρτηση και διαβεβαιώνουμε ότι δεν  πρόκειται να  αναρτήσουμε σκοπίμως οποιαδήποτε άλλη δημοσίευση, πολιτική ή μη, πέραν αυτών που προάγουν τον σκοπό για τον οποίο και αρχικά δημιουργήθηκαν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του ΝΠΔΔ ΚΟΙΠΑΠ “Η ΕΣΤΙΑ”.

Μετά τιμής

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΣΤΙΑΣ

ΚΑΡΑΣΑΡΛΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ