logo


Διαδικτυακό σεμινάριο για την κλιματική κρίση οργανώνει το Τμήμα Διαβούλευσης και Εθελοντισμού του Δήμου Διονύσου. Παράλληλα το ίδιο Τμήμα αναζητεί εθελοντές για την υποστήριξη του Τουρνουά Χάντμπολ «North Attica 2022» που θα πραγματοποιηθεί από 16-18 Απριλίου 2022 στο Κλειστό της Άνοιξης:

Αγαπητοί φίλοι και φίλες,

1) Θέλετε να μάθετε με τρόπο δημιουργικό και συμμετοχικό τι είναι η κλιματική αλλαγή; Ποιοι παράγοντες συντελούν στο φαινόμενο και ποιες είναι οι επιπτώσεις και ο αντίκτυπός της; Πώς μπορούμε εμείς, ως πολίτες, να «αντιμετωπίσουμε» την κλιματική κρίση;

Το Αυτοτελές Τμήμα Διαβούλευσης και Εθελοντισμού και η εντεταλμένη για θέματα διαβούλευσης και εθελοντισμού Δημοτική Σύμβουλος Σοφία Κατσίγιαννη, ανακοινώνουν με πολλή χαρά, την έναρξη εργαστηρίων Climate Fresk, με την πολύτιμη βοήθεια του πιστοποιημένου συντονιστή και εθελοντή του Μητρώου του Δήμου μας, Αλέξανδρου Κασσάπη.

Τα εργαστήρια θα πραγματοποιούνται Τετάρτες 5:30-8:30 μ.μ. διαδικτυακά.

Η διάρκεια του εργαστηρίου είναι 2,5-3 ώρες.

Μόνο για την επόμενη Τετάρτη, 20 Απριλίου, το εργαστήρι θα πραγματοποιηθεί δια ζώσης στο χώρο της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Διονύσου, τηρουμένων όλων των μέτρων για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορονοϊού.

Απαραίτητη για τη συμμετοχή είναι η συμπλήρωση της ακόλουθης φόρμας https://forms.gle/yiHLKfNAiBNQH5vK7 ή η επικοινωνία με το Τμήμα Διαβούλευσης και Εθελοντισμού (τηλ. 213 213 9810/- 9812, diavoulefsi-ethelodismos@dionysos.gr).

2) Αναζητούμε εθελοντές για την υποστήριξη του Τουρνουά Χάντμπολ»North Attica 2022″ που θα πραγματοποιηθεί από 16-18 Απριλίου 2022 στο κλειστό γυμναστήριο Άνοιξης.

Εάν επιθυμείτε να βοηθήσετε και να αναλάβετε κάποιον από τους κάτωθι αναφερόμενους ρόλους, δηλώστε μας, απαντώντας στο παρόν, ποιες μέρες και ώρες, μπορείτε να διαθέσετε

α. Υπεύθυνοι στην είσοδο του γυμναστηρίου για έλεγχο των εισερχομένων αθλητών-προπονητών και συνοδών σύμφωνα με τα υγειονομικά πρωτόκολλα άθλησης για covid-19.

β. Υπεύθυνοι για παροχή νερών και σνακ στους αθλούμενους και συγκέντρωσης τροφίμων για την κοινωνική κουζίνα  «Ο Άλλος Άνθρωπος».

γ. Συνοδοί ομάδων επαρχίας από γήπεδο σε ξενοδοχείο στην Άνοιξη.

δ. Γραμματειακή υποστήριξη αγώνων (επικουρικά μαζί με γραμματεία για έλεγχο χρονομέτρου, μουσικής).

Όλοι οι εθελοντές θα πάρουν αναμνηστικό T-shirt εθελοντή, βεβαιώσεις συμμετοχής και θα έχουν από τους διοργανωτές, καφέ, νερό και σνακ.

Για τη συμμετοχή στη δράση θα ισχύσουν τα προβλεπόμενα υγειονομικά πρωτόκολλα άθλησης Covid-19 της ΓΓΑ.

Με εκτίμηση,

Ελευθερία Κυριακούλη

Πε Διοικητικού

Δήμος Διονύσου- Αυτοτελές Τμήμα Διαβούλευσης & Εθελοντισμού

Ληξίαρχος Δ.Κ. Σταμάτας

Κανάρη 03, 14569 Άνοιξη- τηλ. 2132139812

ü Πολιτική προϊσταμένη του Τμήματος:

Σοφία Φ. Κατσίγιαννη

Νομικός

Εντεταλμένη Δ.Σ. Εθελοντισμού, Διαβούλευσης & Ισότητας

Τηλ.6955493299