logo


Στις 10 το πρωί αύριο Τρίτη 12 Απριλίου θα ξεκινήσει η συνεδρίαση του Νομικού Προσώπου της ΕΣΤΙΑΣ Δήμου Διονύσου, που θα πραγματοποιηθεί με τηλεδιάσκεψη και με 15 θέματα στην Ημερήσια Διάταξη. Σημαντικότερα όλων αυτά που αφορούν στις εγγραφές στους Βρεφονηπιακούς Σταθμούς, αλλά και στη μηνιαία οικονομική συνεισφορά των γονιών για το έτος 2022-2023, που σύμφωνα με την εισήγηση του Προέδρου Τ. Καρασαρλή, εμφανίζεται αυξημένη σε σχέση με πέρυσι.

Έκπτωτος, επιπλέον, προτείνεται να κηρυχθεί ο ανάδοχος στον οποίο είχε από το 2019 ανατεθεί η μελέτη στατικής επάρκειας του Παιδικού Σταθμού Κουκουτσέα στο Διόνυσο, μια που παρά την ειδική πρόσκληση της Υπηρεσίας περί επίσπευσης των σχετικών εργασιών, ο ανάδοχος όχι μόνο δεν επιτάχυνε αλλά και σε καμιά σχετική εργασία δεν έχει προβεί μέχρι σήμερα.

Τέλος, με απ’ ευθείας ανάθεση προτείνεται να γίνουν οι επιστρώσεις σε 5 Σταθμούς της πόλης, όπως περιγράφονται σε μελέτη της Τεχνικής Υπηρεσίας, ενδεικτικού προϋπολογισμού και ειδικότερα:

Τοποθέτηση ειδικού χλοοτάπητα στο Βρεφονηπιακό σταθμό Άνοιξης, επί της οδού Κίρκης 8 και αντικατάσταση δαπέδου στους εσωτερικούς χώρους στις εξής σχολικές μονάδες: Α΄  Παιδικό σταθμό Δροσιάς, επί της οδού Γρ. Λαμπράκη 10, Β΄ Παιδικό σταθμό Αγίου Στεφάνου, επί της οδού Λ. Τραπεζούντος 84 και Α΄ Βρεφονηπιακό σταθμό Διονύσου “Δωρεά Πάρι και Μαρίας Κουκουτσέα” επί της οδού Ρόδων 52.

Αναλυτικά η Ημερήσια Διάταξη:

ΘΕΜΑ 1ο: Αντικατάσταση Αναπληρωματικού μέλους του ΔΣ του  Ν.Π.Δ.Δ. ΚΟΙ.Π.Α.Π.  «Η ΕΣΤΙΑ»  ΔΗΜΟΥ ΔΙΟΝΥΣΟΥ

ΘΕΜΑ 2ο: Λήψη απόφασης για αιτήσεις εγγραφών-  επανεγγραφών  νηπίων για την νέα σχολική  χρονιά 2022-2023, προθεσμία υποβολής,  τρόπος  υποβολής και καθορισμός δικαιολογητικών .

ΘΕΜΑ 3ο: Λήψη απόφασης για καθορισμό των κριτηρίων μοριοδότησης   που θα ληφθούν υπόψη για την εξέταση των αιτήσεων εγγραφής νηπίων στους Σταθμούς για την σχολική  χρονιά 2022-2023

ΘΕΜΑ 4ο: Λήψη απόφασης για συγκρότηση επιτροπής για την αξιολόγηση αιτήσεων εγγραφής νηπίων  για το σχολικό έτος 2022 – 2023

ΘΕΜΑ 5ο: Καθορισμός καταβολής μηνιαίας οικονομικής εισφοράς (τροφεία) για το σχολικό έτος 2022-2023 των φιλοξενούμενων νηπίων στα Παραρτήματα των Παιδικών και Βρεφονηπιακών  Σταθμών.

ΘΕΜΑ 6ο: Λήψη απόφασης για την Κήρυξη εκπτώτου του αναδόχου ΑΝΔΡΙΕΛΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ από την σύμβαση υπηρεσιών με τίτλο: «ΜΕΛΕΤΗ ΣΤΑΤΙΚΗΣ ΕΠΑΡΚΕΙΑΣ ΤΟΥ ΚΤΗΡΙΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ ΔΙΟΝΥΣΟΥ «ΠΑΡΙ ΚΑΙ ΜΑΡΙ ΚΟΥΚΟΥΤΣΕΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ Ν.4178/2013 ΑΡ. 11 ΠΑΡ. 8Β»

ΘΕΜΑ 7ο: Συμπλήρωση της  49/19-10-2021 (ΑΔΑ:ΨΗΤΛΟΛΔΜ-5ΩΑ) απόφασης του Δ.Σ. με θέμα: «Λήψη απόφασης για την υπογραφή σύμβασης εκμίσθωσης έκτασης  2.038 τ.μ. εντός του Στρατοπέδου «ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΥ», όπου στεγάζεται ο Β΄ Παιδικός Σταθμός Αγίου Στεφάνου.»

ΘΕΜΑ 8ο: Εξειδίκευση Πίστωσης εγγεγραμμένης στον Κ.Α. 00.6142 ο.ε. 2022 με τίτλο «αμοιβές νομικών προσώπων ιδιωτικού δικαίου»  και  έγκριση τεχνικής  μελέτης για την  απευθείας ανάθεση της υπηρεσίας για την έκδοση  μηχανογραφικών  μισθοδοτικών καταστάσεων και λοιπών υπηρεσιών του Ν.Π.Δ.Δ. ΚΟΙ.Π.Α.Π.«Η ΕΣΤΙΑ» Δήμου Διονύσου.

ΘΕΜΑ 9ο: Εξειδίκευση Πίστωσης εγγεγραμμένης στον Κ.Α. 00.6142 ο.ε. 2022 με τίτλο «αμοιβές νομικών προσώπων ιδιωτικού δικαίου»  για δαπάνη παροχής υπηρεσιών για   την  παρακολούθηση  και συντήρηση του προγράμματος των εφαρμογών  Οικονομικής Διαχείρισης- Γενικής Λογιστικής –Μητρώου Παγίων  και υπηρεσιών εκπαίδευσης  του Ν.Π.Δ.Δ. ΚΟΙ.Π.Α.Π.«Η ΕΣΤΙΑ» Δήμου Διονύσου.

ΘΕΜΑ 10ο: Εξειδίκευση   Πίστωσης εγγεγραμμένης στον Κ.Α. 15.6262.0004 ο.ε. 2022 με τίτλο« Συντήρηση & Επισκευή Λοιπών Μονίμων Εγκαταστάσεων (πλην κτιρίων έργων)» έγκριση της μελέτης και των τεχνικών προδιαγραφών για την  ανάθεση της ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΕΙΔΩΝ ΠΥΡΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΠΥΡΟΣΒΕΣΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ  του Ν.Π.Δ.Δ. ΚΟΙ.Π.Α.Π.  «Η ΕΣΤΙΑ»  ΔΗΜΟΥ ΔΙΟΝΥΣΟΥ

ΘΕΜΑ 11ο: Εξειδίκευση  Πίστωσης εγγεγραμμένης στον Κ.Α. 15.7311.0002 ο.ε. 2022 με τίτλο «Λοιπές δαπάνες κατασκευής επέκτασης & συμπλήρωσης κτιρίων ΟΤΑ » έγκριση της μελέτης και των τεχνικών προδιαγραφών για την  ανάθεση για «Εργασίες επιστρώσεων  σε  Παιδικούς Σταθμούς» του Ν.Π.Δ.Δ. ΚΟΙ.Π.Α.Π.  «Η ΕΣΤΙΑ»  ΔΗΜΟΥ ΔΙΟΝΥΣΟΥ .

ΘΕΜΑ 12ο: Έγκριση  Πίστωσης εγγεγραμμένης στον Κ.Α. 00.6073 ο.ε. 2022 με τίτλο «Δαπάνες επιμόρφωσης προσωπικού και συμμετοχής σε συνέδρια και σεμινάρια» για την  ανάθεση της υπηρεσίας για την πραγματοποίηση Εκπαιδευτικών Σεμιναρίων για τους Παιδαγωγούς του Ν.Π.Δ.Δ. ΚΟΙ.Π.Α.Π. «Η ΕΣΤΙΑ»ΔΗΜΟΥ ΔΙΟΝΥΣΟΥ

ΘΕΜΑ 13ο: Έγκριση Πίστωσης εγγεγραμμένης στον Κ.Α. 15.7133.0001 ο.ε. 2022 με τίτλο «Προμήθεια ηλεκτρικών ειδών» και Έγκριση των τεχνικών προδιαγραφών για την απευθείας ανάθεση της  προμήθειας ηλεκτρικών ειδών για τις  ανάγκες των Παραρτημάτων του ΝΠ ΚΟΙ.Π.Α.Π. «Η ΕΣΤΙΑ» Δήμου Διονύσου

ΘΕΜΑ 14ο: Έγκριση Πίστωσης εγγεγραμμένης στον Κ.Α. 15.6612 ο.ε. 2022 με τίτλο « Προμήθεια γραφικής ύλης και λοιπά υλικά γραφείων»  και   έγκριση τεχνικών προδιαγραφών για την ανάθεση της προμήθειας  γραφικής ύλης, εποπτικού υλικού  και λοιπών υλικών γραφείων  για τα Παραρτήματα των  Παιδικών Σταθμών του ΝΠ .

ΘΕΜΑ 15ο: Έγκριση Πίστωσης εγγεγραμμένης στον Κ.Α. 00.6117.0004 με τίτλο «Αμοιβές Τεχνικού Ασφαλείας» και Κ.Α. 00.6117.0005 με τίτλο «Αμοιβές Ιατρού Εργασίας»  ο.ε. 2022 , έγκριση της τεχνικής   περιγραφής και  μελέτης για την  ανάθεση της παροχής  υπηρεσιών  Ιατρού Εργασίας και Τεχνικού Ασφαλείας για τους εργαζόμενους  του Ν.Π.Δ.Δ. ΚΟΙ.Π.Α.Π. «Η ΕΣΤΙΑ» ΔΗΜΟΥ ΔΙΟΝΥΣΟΥ