logo


ANAKΟΙΝΩΣΗ

ΚΟΒ ΔΙΟΝΥΣΟΥ – ΒΟΡΕΙΩΝ ΧΩΡΙΩΝ

                      Όλοι στο Σύνταγμα ενάντια στον πόλεμο και την εμπλοκή της χώρας (SPOT)

Μεγάλο συλλαλητήριο του ΚΚΕ, ενάντια στον ιμπεριαλιστικό πόλεμο και την εμπλοκή της χώρας, την Παρασκευή 1 Απρίλη στις 8 μ.μ. στο Σύνταγμα, όπου θα μιλήσει ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας.

Με την πρωτοβουλία αυτή, η ΚΟ Αττικής δίνει συνέχεια στην πλατιά μαζική δουλειά που αναπτύσσει αυτές τις μέρες με σύνθημα: «Όχι στον ιμπεριαλιστικό πόλεμο! Να σταματήσει η εμπλοκή της Ελλάδας! Να μην πληρώσει ο λαός!».

Καλεί τους εργαζόμενους, τους νέους και τις νέες, τον λαό της Αττικής στο συλλαλητήριο του ΚΚΕ «για να ακουστεί δυνατά:

  • Όχι στον ιμπεριαλιστικό πόλεμο.
  • Να σταματήσει η εμπλοκή της χώρας μας.
  • Δεν δεχόμαστε να πληρώσει ο λαός τον λογαριασμό του πολέμου, την ακρίβεια και τη μεγαλύτερη ενεργειακή φτώχεια που εξανεμίζουν το εργατικό – λαϊκό εισόδημα».

Όπως τονίζει, «πατριωτικό και διεθνιστικό μας καθήκον είναι:

— Να μην αφήσουμε να χρησιμοποιούνται ελληνικά εδάφη, υποδομές και μέσα ως στρατιωτικά – πολεμικά προγεφυρώματα, με οποιονδήποτε τρόπο και οποιοδήποτε πρόσχημα.

— Ο πολύμορφος αγώνας για τις ανάγκες και τα δικαιώματα του λαού μας, στον δρόμο για να ξεμπερδεύουμε με το σύστημα που γεννά φτώχεια, εκμετάλλευση και πολέμους».

Το συλλαλητήριο στο Σύνταγμα αποτελεί συνέχεια μιας πλούσιας δραστηριότητας των Κομματικών Οργανώσεων του ΚΚΕ, με την πραγματοποίηση μέχρι στιγμής δεκάδων συσκέψεων και εκδηλώσεων σε γειτονιές και χώρους δουλειάς σε όλη τη χώρα. Αντίστοιχα, σειρά εκδηλώσεων, συσκέψεων και περιοδειών πραγματοποιεί πανελλαδικά και η ΚΝΕ σε Πανεπιστήμια, Ερευνητικά Κέντρα, άλλους χώρους εκπαίδευσης και κατάρτισης.

Για τη μετακίνηση θα αναχωρήσει πούλμαν  5μ.μ απ’τα νηπιαγωγεία Αγ. Στεφάνου. Η προσυγκέντρωση για το Βόρειο Τομέα είναι 7μ.μ. στην Ομόνοια. Θα τηρηθεί αυστηρά  το πρωτόκολλο πληρότητας για τον covid.

Τηλέφωνα επικοινωνίας για κράτηση θέσεων

6940164494 , 6980207556