logo


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αγωνιστικά τίμησε η Ομάδα Γυναικών Διονύσου μαζί με το ταξικό σωματείο της Γευσήνους τη φετινή 8η Μάρτη, την Παρασκευή 4 Μαρτίου έξω από την πύλη.

Σήμερα ερχόμαστε αντιμέτωπες με τη φρίκη του ιμπεριαλιστικού πολέμου, που είναι η συνέχιση της ίδιας πολιτικής με άλλα βίαια μέσα, ως αποτέλεσμα της όξυνσης του ανταγωνισμού ΗΠΑ, ΝΑΤΟ, ΕΕ, Ρωσίας, για τις πλουτοπαραγωγικές πηγές, τους δρόμους μεταφοράς εμπορευμάτων και ενέργειας.

Σήμερα συμπορευόμαστε καθημερινά στον αγώνα επιβίωσης μαζί με τον αγώνα διεκδίκησης των γυναικών εργατριών στη Γευσήνους.

Η πολιτική της ΕΕ, της σημερινής και των προηγούμενων κυβερνήσεων, είναι αυτή που οπλίζουν το «χέρι» της εργοδοσίας να κατασκευάζει εργοδοτικό σωματείο, να μην πληρώνει τις υπερωρίες, να δίνει ρεπό τις μέρες των αργιών, να «νοικιάζει εργαζόμενες» χωρίς δικαιώματα από εργολαβικά δουλεμπορικά γραφεία, να προσλαμβάνει με ατομικές συμβάσεις χωρίς επίδομα προϋπηρεσίας, επίδομα τέκνων, ανθυγιεινής εργασίας, χωρίς αναγνώριση τριετιών.

Η Ομάδα Γυναικών Διονύσου μέλος της ΟΓΕ στηρίζει με όλες της τις δυνάμεις το ταξικό σωματείο της Γευσήνους, τις εργαζόμενες που υψώνουν ανάστημα στην εργοδοσία.

Η 8η Μάρτη σηματοδοτεί μόνο αγώνες και εσείς γνωρίζετε καλά να τους δίνετε.