logo


Με τηλεδιάσκεψη και με 12 θέματα στην Ημερήσια Διάταξη συνεδριάζει αύριο Τρίτη 1 Μαρτίου στις 9 το πρωί η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Διονύσου.

Ανάμεσά τους η προμήθεια σε γεννήτριες, η αποκατάσταση λακουβών στο οδικό δίκτυο  και ο καθαρισμός των δρόμων από κλαδιά και δέντρα, κατά τη διάρκεια της κακοακιρίας “Ελπίδα”. Τα παραπάνω, συνολικού κόστους 82.500 ευρώ με βάση τις αντίστοιχες μελέτες της αρμόδιας Διεύθυνσης Περιβάλλοντος, Καθαριότητας & Πρασίνου, έχουν ήδη πραγματοποιηθεί και έρχονται προς έγκριση αύριο στην Οικονομική Επιτροπή. Υπενθυμίζεται εδώ πως στα τέλη Ιανουαρίου παρατάθηκε για το Δήμο Διονύσου η κατάσταση έκτακτης ανάγκης πολιτικής προστασίας μέχρι τις 27 Ιουλίου, πράγμα που σημαίνει πως η πόλη θα βρίσκεται σε αυτό το καθεστώς, που ξεκίνησε μετά από τη “Μήδεια”, για σχεδόν ενάμιση χρόνο. 

Επιπλέον, 4 συμπολίτες ζητούν αποζημίωση  για ζημιές στα οχήματά τους, που προκλήθηκαν από πτώσεις δέντρων ή κλαδιών, ενώ μέχρι και τη Δευτέρα το μεσημέρι δεν είχε αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Δήμου εισήγηση για το 1ο θέμα της Ημερήσιας Διάταξης που αφορά στην παροχή νομικής υποστήριξης από εξωτερικό συνεργάτη: 

ΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΘΕΜΑ 1ο: Ορισμός Εξωτερικού Συνεργάτη Δικηγόρου για Παροχή Νομικής Υποστήριξης.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ

ΘΕΜΑ 2ο: Αίτημα του κ. Π. Μ. περί καταβολής αποζημίωσης για την ζημία που υπέστη το Ι.Χ. αυτοκίνητό του ΤΟΥΟΤΑ RAV με αρ. κυκλ. ΙΚΖ-6186 από πτώση δένδρου.

ΘΕΜΑ 3ο: Αίτημα του κ. Ζ. Σ. περί καταβολής αποζημίωσης για την ζημία που υπέστη η με αρ. κυκλ. ΙΗΕ 924 ΒΜW μηχανή του μετά από πτώση δένδρου.

ΘΕΜΑ 4ο: Αίτημα του κ. Κ. Δ. περί καταβολής αποζημίωσης για την ζημία που υπέστη το Ι.Χ. αυτοκίνητό του με αρ. κυκλ. ΖΝΑ-7118 από πτώση κλαδιών.

ΘΕΜΑ 5ο: Αίτημα της κ. Μ. ΑΝ. περί καταβολής αποζημίωσης για την ζημία που υπέστη το Ι.Χ. αυτοκίνητό της με αρ. κυκλ. ΕΡΧ 9720 (ιδιοκτησίας του συζ. κ. Γ. Β.) από πρόσκρουση σε κομμένο δένδρο το οποίο προεξείχε τουλάχιστον μισό μέτρο από το οδόστρωμα.

ΘΕΜΑ 6ο: ΕΓΚΡΙΣΗ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ ΓΝΩΜΟΔΟΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΟΥ (ΑΡ. 32Α Ν. 4412/2016 & ΠΑΡ. 1 ΑΡ. 43 Ν. 4605/2019) ΓΙΑ ΤΗΝ (1) ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΓΕΝΝΗΤΡΙΩΝ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΥ ΡΕΥΜΑΤΟΣ, (2) ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ YΠΗΡΕΣΙΑΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΕΠΟΥΛΩΣΗΣ ΛΑΚΚΟΥΒΩΝ, ΚΑΙ (3) ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗΣ ΒΙΟΑΠΟΔΟΜΗΣΙΜΩΝ ΥΛΙΚΩΝ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΗΣ ΣΦΟΔΡΗΣ ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΗΣ 24- 25.1.2022 (ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ «ΕΛΠΙΔΑ»).

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΣΟΔΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ

ΘΕΜΑ 7ο: Διαγραφές χρεώσεων βεβαιωτικών καταλόγων.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

ΘΕΜΑ 8ο: Εξειδίκευση Πίστωσης εγγεγραμμένης στον Κ.Α 30.6142.0013 του προϋπολογισμού του Δήμου ο.ε 2022 με τίτλο “Παροχή υπηρεσιών διόρθωσης σφαλμάτων αρχικών εγγραφών του Εθνικού Κτηματολογίου’’ για την εξόφληση της υπηρεσίας με θέμα ‘’Υπηρεσία σύνταξης τοπογραφικού διαγράμματος για το κληροτεμάχιο 82 στη Δ.Κ Αγίου Στεφάνου’’.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

ΘΕΜΑ 9ο: Χρονική παράταση σύμβασης χωρίς υπέρβαση συμβατικού αντικειμένου για «Προμήθεια εξοπλισμού, κατασκευή, μεταφορά και τοποθέτηση στεγάστρων, για την δημιουργία ή και την αναβάθμιση των στάσεων, για την εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού του Δήμου Διονύσου-Φιλόδημος ΙΙ».

ΘΕΜΑ 10ο: Απαλλαγή υπολόγου χρηματικού εντάλματος προπληρωμής της υπαλλήλου του Δήμου Παναγιώτας Χανιώτη και έγκριση απόδοσης λογαριασμού.

ΘΕΜΑ 11ο: Έγκριση Πρακτικού Νο1 του Ηλεκτρονικού Ανοιχτού Δημόσιου Διαγωνισμού για την Προμήθεια Μηχανημάτων Έργου συνολικής αξίας 515.158,00€ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ 24% [Συγχρηματοδότηση Πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ]».

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ & ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ

ΘΕΜΑ 12ο: Έγκριση Πρακτικού γνωμοδοτικού οργάνου (άρ. 32Α N. 4412/2016 & παρ. 1 άρ. 43 ν. 4605/2019) και Ανάθεση Προμήθειας Φρέσκου Παστεριωμένου Γάλακτος για χορήγηση στους δικαιούχους εργαζόμενους του Δήμου Διονύσου και των ΝΠΔΔ του Δήμου Διονύσου.