logo


Συνάντηση με την Υφυπουργό Πολιτισμού και τη Γενική Γραμματέα Τουρισμού για την ανάπτυξη του δικτύου πεζοπορικών και ποδηλατικών διαδρομών στο Δήμο Διονύσου, είχε σήμερα ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος Ν. Καρυστινός. Όπως γράφει ο ίδιος:

Σήμερα, στο πλαίσιο ανάληψης πρωτοβουλίας για την περαιτέρω ανάπτυξη και  προβολή δικτύου πεζοπορικών και ποδηλατικών διαδρομών στην περιοχή μας, είχα την τιμή να συναντηθώ με την Υφυπουργό Τουρισμού Σοφία Ζαχαράκη και την καθ’ ύλην αρμόδια  ΓΓ Τουρισμού Ολυμπία Αναστασοπούλου.

Η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Τουρισμού  γνωρίζει καλά ότι τέτοιου είδους «μονοπάτια» δεν αποτελούν ένα στενά ορισμένο τεχνικό έργο, αλλά κυρίως μια προτεινόμενη για συγκεκριμένους λόγους διαδρομή. Για τον λόγο αυτό, ως προς την χάραξη και συντήρησή τους, πρέπει να αξιοποιούνται οι τοπικές γνώσεις και οι παραδοσιακές τεχνικές, με απώτερο στόχο την αναβάθμιση της ποιότητας ανάπτυξης των κοινοτήτων και του περιβάλλοντος της κάθε περιοχής.

Ζήτησα την αρωγή τόσο της κας Υφγού, όσο και της κας ΓΓ για την υλοποίηση και την αξιοποίηση των διαδρομών αυτών, οι οποίες, εάν συνδυαστούν αρμονικά με τα μοναδικά πολιτιστικά μνημεία του Διονύσου μας, μπορούν να αποτελέσουν την βάση για την ανάπτυξη και ανάδειξη της πόλης μας.

Τις ευχαριστώ και τις δύο από καρδιάς.

Στόχος μου ως ανεξάρτητου δημοτικού συμβούλου είναι από την μια πλευρά να εμποδίσω την εφαρμογή όλων των τυχόν βλαπτικών για τον τόπο πολιτικών επιλογών, αλλά και ταυτόχρονα να αναδείξω, να προτείνω και να υλοποιήσω (στο μέτρο των δυνατοτήτων μου) τις πολιτικές εκείνες που δίνουν στο Διόνυσό μας ελπίδα και προοπτική.

Νίκος Καρυστινός

Ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος

#Neos_Dionysos_Parwn