logo


Με 27 τουλάχιστον εκπροσώπους Συλλόγων Γονέων από τις 38 σχολικές μονάδες του Δήμου Διονύσου, όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης, πηγαίνει προς την Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση και τις εκλογές νέου Διοικητικού Συμβουλίου η Ένωση Γονέων Διονύσου, το Σάββατο 26 Φεβρουαρίου, στις 6 το βράδυ, στο Κοινοτικό Κατάστημα της Άνοιξης.

Από αυτούς τους 27 εκπροσώπους, που προέκυψαν από τις εκλογές στους Συλλόγους Γονέων το περασμένο φθινόπωρο, πάνω από το 50% εξελέγησαν για πρώτη φορά από τους οικείους Συλλόγους για να τους εκπροσωπήσουν στην Ένωση, ενώ είκοσι κιόλας συμμετείχαν σε τηλεδιάσκεψη γνωριμίας και ενημέρωσης, προχθές Σάββατο 19 Φεβρουαρίου.

Στην τηλεδιάσκεψη, την οποία διεκπεραίωσε υποδειγματικά ο Λ. Λιγήρου, παρουσίασε την Ένωση, τα πεπραγμένα, το ρόλο και τη σημασία της για την καλή λειτουργία της εκπαιδευτικής κοινότητας στην πόλη ο Αντιπρόεδρος Στ. Μαντζαρίδης.

Ο Πρόεδρος Δ. Τσιράκης, από την πλευρά του, εκφράζοντας την ικανοποίηση της Ένωσης για τη συμμετοχή και την ανταπόκριση των εκπροσώπων, διευκρίνισε τη διαδικασία των εκλογών του προσεχούς Σαββάτου, ενώ τόνισε τη σημασία συγκρότησης Συλλόγου Γονέων σε κάθε σχολείο, που λειτουργεί ως κύτταρο και σημείο αναφοράς για τα προβλήματα της κάθε μονάδας.

Υπενθυμίζεται πως η Ένωση Γονέων εκπροσωπείται με τακτικά και αναπληρωματικά μέλη στις δυο Σχολικές Επιτροπές- Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας- Εκπαίδευσης του Δήμου Διονύσου, αλλά και στη Δημοτική Επιτροπή Παιδείας, καθώς και στην Ομοσπονδία Γονέων Περιφέρειας Αττικής.

Η Συνέλευση, όπως προαναφέρθηκε, θα πραγματοποιηθεί στο Κοινοτικό κατάστημα της Άνοιξης, το Σάββατο 26 Φεβρουαρίου στις 6 το βράδυ, και εφόσον δεν επιτευχθεί απαρτία, το Σάββατο 12 Μαρτίου, την ίδια ώρα.

Αυτονόητο είναι, υπογραμμίζει ο κ. Τσιράκης, πως θα τηρηθούν με αυστηρότητα όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα για την αποφυγή διασποράς του κορονοϊού, με χρήση μάσκας, τήρηση αποστάσεων και έλεγχο πιστοποιητικών εμβολιασμού ή νόσησης.