logo


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Το Τμήμα Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας, Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Διονύσου με μεγάλη χαρά ανακοινώνει την έναρξη του Δωρεάν Προγράμματος Αθλητικής προετοιμασίας για μαθητές της Γ΄ Λυκείου και Αποφοίτους την Τρίτη 22/2 στο Γήπεδο Ποδοσφαίρου της Δημοτικής Ενότητας Διονύσου και ώρα 2:30 μ.μ.

Οι προπονήσεις για τα αθλήματα στίβου θα πραγματοποιούνται κάθε Τρίτη από τις 2:30 μ.μ. έως τις 3:30 μ.μ. στο Γήπεδο Διονύσου (Τοποθεσία στον χάρτη: rb.gy/1tsx2a ) και κάθε Πέμπτη από τις 2:30 μ.μ. έως τις 3:30 μ.μ. στο Γήπεδο Αγ. Στεφάνου (Τοποθεσία στον χάρτη: rb.gy/wlrvk3 ).

Οι προπονήσεις για την κολύμβηση θα πραγματοποιούνται στο AQUALIFE Health & Sport Center (Τοποθεσία στον χάρτη: rb.gy/a9vw13 ) με την εποπτεία επαγγελματιών που διαθέτει το κέντρο.

Πριν από τις τελικές εξετάσεις τους, όλοι οι μαθητές που θα λάβουν μέρος στο πρόγραμμα προετοιμασίας του Δήμου Διονύσου θα μπορούν να προγραμματίσουν 1 επίσκεψη στο Πρότυπο Κέντρο Φυσιοθεραπείας και Θεραπευτικής Γυμναστικής PHYSIO KLEITSAKIS ( Τοποθεσία στον χάρτη: rb.gy/pffden ).

Οι υποψήφιοι/ες καθώς και οι προπονητές θα πρέπει να ακολουθούν τις οδηγίες ασφαλούς χρήσης των αθλητικών εγκαταστάσεων τις οποίες συνέταξε η Υγειονομική Επιστημονική Επιτροπή της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού και οι οποίες έχουν αναρτηθεί στο σύνδεσμο: https://gga.gov.gr/images/odigies_athlitsmos_lockdown_14_02_2022.pdf

Όλοι οι συμμετέχοντες θα πρέπει να έχουν μαζί τους αντίγραφο ιατρικής γνωμάτευσης υγείας από Καρδιολόγο, Παθολόγο ή Γενικής Ιατρικής που προσκόμισαν στην Υπηρεσία (έκδοση εντός του τελευταίου εξαμήνου) και να υποβάλλονται σε self tests όπως ακριβώς συμβαίνει και για τα σχολεία στα οποία φοιτούν. Ο προσυμπτωματικός διαγνωστικός έλεγχος για τον Covid-19 είναι υποχρεωτικός για όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες, εμβολιασμένους και μη.

Από πλευράς του Δήμου Διονύσου απευθύνονται θερμές ευχαριστίες προς τον κ. Κωνσταντίνο Παπασταθόπουλο (ιδιοκτήτη του AQUALIFE Health & Sport Center) και τον κ. Δημήτρη Κλειτσάκη (ιδιοκτήτη του PHYSIO KLEITSAKIS) για τη δωρεάν παραχώρηση των εγκαταστάσεων και των υπηρεσιών τους προς όφελος των μαθητών.

Ευχόμαστε καλή επιτυχία στους μαθητές!