logo


Σε κλίμα μεγάλης συγκίνησης πραγματοποιήθηκε σήμερα Τρίτη 1 Φεβρουαρίου στο χώρο του Αμαξοστασίου του Δήμου Διονύσου το μνημόσυνο για τα δυο χρόνια από τη δολοφονία του Παναγιώτη Αγγελίδη, που εν ώρα υπηρεσίας δέχθηκε εν ψυχρώ τρεις σφαίρες στο κεφάλι από δημότη.

Στενοί συγγενείς του αδικοχαμένου Αγγελίδη, επί χρόνια συνάδελφοι, φίλοι και αιρετοί που συνεργάστηκαν μαζί του, συγκεντρώθηκαν στο Αμαξοστάσιο για να τιμήσουν τη μνήμη του.

“Ήταν ένας εξαίρετος άνθρωπος, ένας άριστος συνεργάτης, ένας άνθρωπος μέσα σε όλα, αξιαγάπητος, πρόθυμος και πάντα παρών για όλους μας. Τον αγαπήσαμε, τον αγαπάμε όλοι. Η δολοφονία του πονάει”, είπε στο σύντομο χαιρετισμό του ο Δήμαρχος Γ. Καλαφατέλης, προτείνοντας να τιμάται η μνήμη του Αγγελίδη κάθε χρόνο.

“Είναι πάντα μέσα στο μυαλό μας και την καρδιά μας. Δεν τον ξεχνάμε ποτέ και ευχόμαστε ποτέ ξανά τέτοια τραγωδία”, δήλωσε από την πλευρά της η Γ. Ροκίδη, Πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζόμενων Δήμου Διονύσου (ΣΕΔΔ), που είχε και την πρωτοβουλία για το μνημόσυνο.

Το μνημόσυνο τέλεσε ο π Χρυσοβαλάντης από τον Ι.Ν. Κοιμήσεως Θεοτόκου Αγ. Στεφάνου, ενώ ήσαν ακόμη οι Αντιδήμαρχοι Μ. Κόκκαλης, Μ. Τσιλιγκίρης, Σπ. Αρνής, Π. Λουκάτος, Δ. Ράικος, ο νέος Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Θ. Κρητικός, ο επικεφαλής του Εύπολι Κ. Κουριδάκης μαζί με το δημοτικό σύμβουλο Άγγ. Κατσιακίδη, ο Πρόεδρος της Κοινότητας Αγ. Στεφάνου Δ. Μπαμπανίκας, η πρώην Αντιδήμαρχος Π. Ταουξή μαζί με το πρώην δημοτικό σύμβουλο Γρ. Ίσσαρη, ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Χ. Μπακούρος κ. ά.

Αξίζει, τέλος, να σημειωθεί πως στην είσοδο του Αμαξοστασίου, με πρωτοβουλία των εργαζομένων, έχει στηθεί προσκυνητάρι στη μνήμη του Αγγελίδη για να θυμίζει πως τα 25 χρόνια ευδόκιμης υπηρεσίας του στο Δήμο Διονύσου, σταμάτησαν με τον πιο φρικτό τρόπο στις 27 Ιανουαρίου του 2020. Λίγους μήνες αργότερα, και μετά από σύντομη νοσηλεία, ακολούθησε και ο δράστης της δολοφονίας του, νικημένος από τον καρκίνο.