logo


ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

Υπάρχουν καταγγελίες από εργαζόμενους της βιομηχανικής περιοχής Αγίου Στεφάνου – Κρυονερίου, που κατάφεραν να προσέλθουν σήμερα στην εργασία τους, ότι τους κρατάνε εκβιαστικά στην παραγωγή, για να βγει η δουλειά!!!

Την ίδια στιγμή οι δρόμοι στη γύρω περιοχή είναι παγωμένοι, τα αυτοκίνητα από την ευρύτερη περιοχή να διοχετεύονται στο εσωτερικό του Αγίου Στεφάνου, με αποτέλεσμα τα ΙΧ να είναι εγκλωβισμένα και ακινητοποιημένα εδώ και ώρες, με επικίνδυνες και απρόβλεπτες συνέπειες για τους εργαζόμενους.

Η ασφαλής αποχώρηση των χιλιάδων εργαζομένων ιδιαίτερα της βιομηχανικής περιοχής, των σουπερμάρκετ, χρηματοπιστωτικού, τηλεπικοινωνιών, επισιτισμού, δεν αφορά μόνο την εργοδοσία, αλλά συνολικά τον κρατικό μηχανισμό, κυβέρνηση, περιφέρεια, δημοτική αρχή Διονύσου, που καρφί  δεν τους καίγεται για την ασφαλή επιστροφή των εργαζομένων στα σπίτια τους.

Σήμερα, για άλλη μία φορά, μετά την Μήδεια και τις καλοκαιρινές πυρκαγιές, μία ακόμη χιονόπτωση βαφτίζεται «ακραίο και πρωτόγνωρο καιρικό φαινόμενο».

Σήμερα, για άλλη μία φορά, ακούγονται ανέξοδες συστάσεις και επικλήσεις περί «ατομικής ευθύνης».

Σήμερα αποδεικνύεται ξανά ότι οι ζωές των εργαζόμενων αποτελούν κόστος για τα κέρδη της εργοδοσίας και των μονοπωλιακών ομίλων.

Η Κομματική Οργάνωση Διονύσου – Βορείων Χωριών καταγγέλλει τις τεράστιες ελλείψεις του κρατικού μηχανισμού, της Πολιτικής Προστασίας και των υποδομών για τις λαϊκές ανάγκες.