logo


Αύριο Τρίτη 28 Δεκεμβρίου θα συνεδριάσει με τηλεδιάσκεψη και η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής του Δήμου Διονύσου, στην 27η και τελευταία για το 2021 συνεδρίασή της, με τα θέματα που κυριαρχούν στην Ημερήσια Διάταξη να αναφέρονται σε κοπές δέντρων σε όλο το εύρος του Δήμου. Αξίζει εδώ να σημειωθεί πως τα προηγούμενα χρόνια οι συνεδριάσεις της εν λόγω Επιτροπής μετά βίας άγγιζαν διψήφιο αριθμό, κινούμενες κατά μέσο όρο στις 6-7 ανά έτος!

Αναλυτικά η Ημερήσια Διάταξη έχεις ως εξής:

Ενημερώσεις- Ανακοινώσεις

ΘΕΜΑ 1ο: Διευκρινίσεις ως προς την υπ’ αριθ. 83/2021 απόφαση που αφορά στην έγκριση κοπής ή μη κοπής δέντρων.

ΘΕΜΑ 2ο: Έγκριση ή μη κοπής δέντρων που φύονται σε κοινόχρηστους χώρους του Δήμου (αρ. πρωτ. 47326).

ΘΕΜΑ 3ο: Έγκριση ή μη κοπής δέντρων που φύονται σε κοινόχρηστους χώρους του Δήμου (αρ. πρωτ. 46142).

ΘΕΜΑ 4ο: Διαγράμμιση τμήματος οδοστρώματος έμπροσθεν της εισόδου – εξόδου χώρου στάθμευσης επί της οδού Αργοναυτών Κομνηνών 8 της Δ.Κ. Δροσιάς για την παρεμπόδιση στάθμευσης παρά το κράσπεδο της οδού.

ΘΕΜΑ 5ο: Διαγράμμιση τμήματος οδοστρώματος έμπροσθεν της εισόδου – εξόδου χώρου στάθμευσης επί της οδού Αργοναυτών Κομνηνών 7Β της Δ.Κ. Δροσιάς για την παρεμπόδιση στάθμευσης παρά το κράσπεδο της οδού.

ΘΕΜΑ 6ο: Παραχώρηση χώρου στάσης – στάθμευσης οχήματος ΑμεΑ επί του οδοστρώματος της οδού Πόντου της Δ.Κ. Δροσιάς μεταξύ των οδών 25ης Μαρτίου και Παπάγου.

ΘΕΜΑ 7ο: Παραχώρηση χώρου στάσης – στάθμευσης οχήματος ΑμεΑ επί του οδοστρώματος της οδού Αίμωνος της Δ.Κ. Άνοιξης μεταξύ των οδών Αγρινίου και Μυτιλήνης.

ΘΕΜΑ 8ο: Αίτηση για χορήγηση άδειας κατάληψης κοινόχρηστου χώρου.

ΘΕΜΑ 9ο: Εξέταση αιτημάτων για κλάδεμα και κοπή δέντρων λόγω έκτακτων συνθηκών.