logo


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Παρεμβάσεις βελτίωσης του δικτύου ύδρευσης από την Αντιδημαρχία Επιχειρησιακής Λειτουργίας και Καθημερινότητας του πολίτη, που βάζουν τέλος στις πολυήμερες διακοπές υδροδότησης και μειώνουν αισθητά την ταλαιπωρία των κατοίκων μετά από συχνές βλάβες του δικτύου.

– 200 μέτρα αγωγού ύδρευσης έχουν αντικατασταθεί σε τμήμα της περιοχής ΤΥΠΕΤ Αγίου Στεφάνου με παράλληλη τοποθέτηση των απαραίτητων εξαρτημάτων, με σκοπό τη βελτίωση του δικτύου ύδρευσης για τους κατοίκους της οδού Ανεμώνης. Το χρόνιο πρόβλημα ταλαιπωρούσε επί τρεις και πλέον δεκαετίες τους κατοίκους.

– Άλλα 110 μέτρα αγωγού ύδρευσης έχουν αντικατασταθεί στη Δημοτική Κοινότητα Σταμάτας (50 μέτρα στην οδό Μπουμπουλίνας, 40 μέτρα στην οδό Έκτορος και 20 μέτρα στην οδό Πανορμίτου) επιλύοντας αντίστοιχα χρόνια προβλήματα.

– Επίσης, πραγματοποιείται αυτό το χρονικό διάστημα η αντικατάσταση 220 μέτρων αγωγού ύδρευσης στη Λεωφόρο Καΐρη στη Δημοτική Κοινότητα Διονύσου με τοποθέτηση εξαρτημάτων (βάνες κ.λπ.).

Εγκαταστάθηκαν, εξάλλου, για πρώτη φορά από την Αντιδημαρχία Επιχειρησιακής Λειτουργίας και Καθημερινότητας του πολίτη,  17 Μεταγωγικοί Διακόπτες σε αντλιοστάσια και δεξαμενές σε όλες τις Δημοτικές Κοινότητες του Δήμου Διονύσου, προκειμένου να συνδέονται με κάθε είδους γεννήτρια σε περίπτωση διακοπής ρεύματος από φυσικές ή άλλες καταστροφές.

Επιτυγχάνεται έτσι  η συνεχής υδροδότηση των νοικοκυριών από το Δήμο. Για το μέλλον έχουν προγραμματιστεί εργασίες για τη βελτίωση της ασφάλειας των αντλιοστασίων και δεξαμενών (περιφράξεις, εξοπλισμός κ.λπ.). Παράλληλα, μετά από πολλά χρόνια είναι σε εξέλιξη ο καθαρισμός και η συντήρηση των δεξαμενών σε όλες τις Δημοτικές Κοινότητες του Δήμου Διονύσου.

Συνεχίζουμε να βελτιώνουμε τις υποδομές καθημερινότητας του Δήμου μας σε όλα τα επίπεδα.