logo


Δέκα τα θέματα στην Ημερήσια Διάταξη για τη Σχολική Επιτροπή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Διονύσου, που θα συνεδριάσει με τηλεδιάσκεψη την Πέμπτη 4 Νοεμβρίου στις 8.30 το βράδυ. Ανάμεσά τους η προμήθεια αθλητικού εξοπλισμού για τρία σχολεία, μετά και από το έγγραφο του Αντιδημάρχου Παιδείας Σπ. Αρνή προς τους Διευθυντές όλων των Γυμνασίων και Λυκείων της πόλης, με στόχο να αποτυπωθούν οι σχετικές ανάγκες.

Επιπλέον, στο ποσόν των 108.500 ευρώ περίπου ανέρχεται ο προϋπολογισμός για την προμήθεια ειδών καθαριότητας και ευπρεπισμού για τις σχολικές μονάδες της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Διονύσου. Το ποσόν, που αντιστοιχεί στην προμήθεια δυο χρόνων, θα ενσωματωθεί στη συνολική μελέτη που εκπονείται από τις Υπηρεσίες, για την προμήθεια των εν λόγω ειδών τόσο για τις ανάγκες του κεντρικού Δήμου όσο και γι’ αυτές των Νομικών του Προσώπων (Σχολικές Επιτροπές και ΕΣΤΙΑ).

Αναλυτικά η Ημερήσια Διάταξη έχει ως εξής:

ΘΕΜΑ 1: Έγκριση μελέτης, έγκριση ποσού και διάθεση πίστωσης για προμήθεια ειδών καθαριότητας και ευπρεπισμού για τα σχολεία Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης δήμου Διονύσου για την διετία 2021-2023

ΘΕΜΑ 2: Εκτίμηση αναγκαιότητας, έγκριση ποσού και διάθεση πίστωσης για την προμήθεια μεταλλικών ντουλαπιών για το ΕΠΑΛ Διονύσου.

ΘΕΜΑ 3: Εκτίμηση αναγκαιότητας, έγκριση ποσού και διάθεση πίστωσης για την προμήθεια αθλητικού υλικού για το Λύκειο Άνοιξης.

ΘΕΜΑ 4: Έγκριση ποσού και διάθεση πίστωσης για την προμήθεια αθλητικού υλικού για το Γυμνάσιο Αγίου Στεφάνου.

ΘΕΜΑ 5: Έγκριση ποσού και διάθεση πίστωσης για την προμήθεια μπασκετών και δυο ορθοστατών φιλέ για το Λύκειο Αγ. Στεφάνου.

ΘΕΜΑ 6: Εκτίμηση αναγκαιότητας για την προμήθεια εξεταστικού κρεβατιού για το Γυμνάσιο Διονύσου.

ΘΕΜΑ 7: Επιπρόσθετη επιχορήγηση στο Λύκειο Δροσιάς.

ΘΕΜΑ 8: Επιπρόσθετη επιχορήγηση στο Γυμνάσιο Αγίου Στεφάνου.

ΘΕΜΑ 9: Επιπρόσθετη επιχορήγηση στο Λύκειο Αγίου Στεφάνου.

ΘΕΜΑ 10: Επιπρόσθετη επιχορήγηση  στο Λύκειο Διονύσου.