logo


Το ποσόν των 16.500 ευρώ περίπου θα διαθέσει για επισκευές, συντηρήσεις κ.λπ. σε Νηπιαγωγεία και Δημοτικά Σχολεία του Δήμου Διονύσου η Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, που θα συνεδριάσει με τηλεδιάσκεψη και με 18 θέματα στην Ημερήσια Διάταξη την προσεχή Τετάρτη 20 Οκτωβρίου στις 8 το βράδυ. Αυτή θα είναι η 11η τακτική συνεδρίαση της Επιτροπής για το 2021, μια από τις τελευταίες με το παρόν Προεδρείο, μια που στις αρχές του επόμενου μήνα, και πιο συγκεκριμένα την Κυριακή 7 Νοεμβρίου σύμφωνα με υπουργική εγκύκλιο, θα πραγματοποιηθούν Δημαιρεσίες για την εκλογή νέων μελών στο Προεδρείο και του Δημοτικού Συμβουλίου αλλά και των Επιτροπών, και εν συνεχεία σε συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου θα εκλεγεί το Προεδρείο και για τα Νομικά Πρόσωπα του Δήμου:

Θέμα 1: Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης ποσού για συμπληρωματικές εργασίες- υλικά στην συντήρηση κλιματισμού στην Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων του Δημοτικού Σχολείου Ροδόπολης.

Θέμα 2: Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης ποσού για επιπλέον εργασίες στα Νηπιαγωγεία Άνοιξης για σύνδεση με τον κεντρικό αγωγό αποχέτευσης.

Θέμα 3: Εκτίμηση αναγκαιότητας, έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης ποσού για τοποθέτηση νέας πόρτας στον ανελκυστήρα του 2ου Δημοτικού Σχολείου Διονύσου.

Θέμα 4: Εκτίμηση αναγκαιότητας, έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης ποσού για το καθάρισμα των υδρορροών στις 27 Σχολικές Μονάδες Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Διονύσου.

Θέμα 5: Εκτίμηση αναγκαιότητας, έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης ποσού για αγορά προστατευτικού μπασκέτας και αθλητικού υλικού στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Αγίου Στεφάνου.

Θέμα 6: Εκτίμηση αναγκαιότητας, έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης ποσού για αγορά θερμοθαλάμου στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Κρυονερίου.

Θέμα 7: Εκτίμηση αναγκαιότητας για την επισκευή βρυσών της αυλής στο 2ο Δημοτικό Αγίου Στεφάνου.

Θέμα 8: Έγκριση δωρεάς 23 κρεβατιών από το Νηπιαγωγείο Δροσιάς στον Βρεφονηπιακό Παιδικό Σταθμό Δροσιάς.

Θέμα 9: Εκτίμηση αναγκαιότητας, έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης ποσού για διαμόρφωση γραφείου και επισκευή ντουλαπιού κουζίνας στο 1ο Νηπιαγωγείο Δροσιάς.

Θέμα 10: Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης ποσού για επισκευή υπολογιστή στο Νηπιαγωγείο Δροσιάς.

Θέμα 11: Εκτίμηση αναγκαιότητας, έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης ποσού για εργασίες στο 3ο Δημοτικό Σχολείο Διονύσου.

Θέμα 12: Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης ποσού για πληρωμή τιμολογίου στο βιβλιοπωλείο Έαρ για το 2ο Νηπιαγωγείο Άνοιξης.

Θέμα 13: Εκτίμηση αναγκαιότητας, έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης ποσού για εγκατάσταση συστήματος συναγερμού στην Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων στο Δημοτικό Σχολείο Ροδόπολης.

Θέμα 14: Εκτίμηση αναγκαιότητας για τοποθέτηση νέας ράμπας ΑΜΕΑ στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Δροσιάς.

Θέμα 15: Εκτίμηση αναγκαιότητας, έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης ποσού για επισκευή κλιματιστικών στο 2ο Νηπιαγωγείο Αγίου Στεφάνου.

Θέμα 16: Εκτίμηση αναγκαιότητας, έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης ποσού για επισκευή- εγκατάσταση συναγερμού στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Αγίου Στεφάνου.

Θέμα 17: Εκτίμηση αναγκαιότητας, έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης ποσού για αγορά Η/Υ στο 2ο Νηπιαγωγείο Άνοιξης.

Θέμα 18: Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης ποσού για επισκευή Η/Υ στην αίθουσα υπολογιστών στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Διονύσου.