logo


Επτά θέματα περιέχει η Ημερήσια Διάταξη για την προσεχή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Διονύσου, που θα πραγματοποιηθεί σε ζωντανή μετάδοση από το κανάλι του Δήμου στο YouTube αύριο Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου στις 7.30 το βράδυ.

Και που μοιάζει σαν μια τυπική διεκπεραίωση της υποχρέωσης για μια συνεδρίαση το μήνα, μια που από κανένα από τα επτά θέματα δεν αφορά, ούτε καν περιφερειακά, σε έστω και ένα από τα σοβαρά προβλήματα του Δήμου, λες και όλα έχουν διευθετηθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Έτσι, και με το δεδομένο πως από την προηγούμενη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου έχει μεσολαβήσει ενάμισης μήνας, είναι μάλλον βέβαιο πως η συνεδρίαση θα αποτελέσει ευκαιρία για τις παρατάξεις της μειοψηφίας να θέσουν πληθώρα ερωτήσεων: Όσες τουλάχιστον, κι ακόμη παραπάνω, συζητούνται πλέον μόνο στην εννεαμελή Οικονομική Επιτροπή, η οποία φαίνεται να έχει υποκαταστήσει το Δημοτικό Συμβούλιο της εκπροσώπησης όλων των παρατάξεων.

Αναλυτικά η Ημερήσια Διάταξη:

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ

ΘΕΜΑ 1ο: Διατύπωση γνώμης για τη Στρατηγική Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων των 10ετών τομεακών προγραμμάτων ανάπτυξης (ΤΠΑ) των ετών 2020-2029 και 2021- 2030, που αφορά το σύστημα μεταφοράς ηλεκτρικής ενέργειας του ΑΔΜΗΕ.

ΘΕΜΑ 2ο: Διατύπωση γνώμης για τη Στρατηγική Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων του Τομεακού Προγράμματος Ανάπτυξης (ΤΠΑ) του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτική Πολιτικής (ΤΠΑ ΥΝΑΝΠ) για την περίοδο 2021-2025.

ΘΕΜΑ 3ο: Εξέταση αιτήματος παρατάσεως ταφής του θανόντα Ι.Δ.

ΤΜΗΜΑ ΤΟΠΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ & ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΕΩΝ

ΘΕΜΑ 4ο: Ορισμός ενός Δημοτικού Συμβούλου ως Πρόεδρου με τον αναπληρωτή του, στο Δευτεροβάθμιο Συμβούλιο Επιθεώρησης χώρων Ψυχαγωγικών Δραστηριοτήτων για το έτος 2021.

ΘΕΜΑ 5ο: Ορισμός ενός Δημοτικού Συμβούλου ως Πρόεδρου με τον αναπληρωτή του, στο Πρωτοβάθμιο Συμβούλιο Επιθεώρησης χώρων Ψυχαγωγικών Δραστηριοτήτων, για το έτος 2021.

ΤΜΗΜΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ, ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ & ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ

ΘΕΜΑ 6ο: Κατανομή 2021 για την επισκευή και συντήρηση των σχολικών κτιρίων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Διονύσου συνολικού ποσού 104.642,80 € μείον τις νόμιμες κρατήσεις (αριθ.πρωτ. 23183/15-7-2021) έγγραφο της Δ/νσης Οικονομικών Υπηρεσιών -Ταμειακή Υπηρεσία Δήμου Διονύσου).

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

ΘΕΜΑ 7ο: Διαβίβαση εγγράφων σχετικά με την εξέταση ένστασης της Σ******** Α********.