logo


Με μήνυμά του στο Facebook ο Πρόεδρος των Εθελοντών Πολιτικής Προστασίας της Κοινότητας Διονύσου Δ. Πιτιανούδης απευθύνει έκκληση για την ενίσχυση της πυροπροστασίας στην περιοχή, με στελέχωση του πυροφυλακίου στο Διονυσοβούνι:

Αγαπητοί φίλοι του Συλλόγου Εθελοντών Πολιτικής Προστασίας ΔΕ Διονύσου,

από την πρώτη Ιουλίου αρχίζουν οι βάρδιες στο πυροφυλάκιο Διονυσοβουνίου. Προς το παρόν η μόνη σίγουρη βάρδια είναι αυτή που προσφέρει με υπάλληλό της, η εταιρεία Μαρμάρων Dionyssomarble,  η οποία καλύπτει ένα οκτάωρο από τις 10 μμ μέχρι τις 6 πμ της επόμενης μέρας, για όλες τις ημέρες της εβδομάδας. Ο Δήμος Διονύσου και ο ΣΠΑΠ (Σύνδεσμος Προστασίας και Ανάπλασης Πεντελικού) έχουν υποσχεθεί να καλύψουν τα άλλα δύο οκτάωρα της ημέρας, εκτός του Σαββάτου και Κυριακής, (λες και τις  ημέρες αυτές δεν μπαίνουν φωτιές).

Ελάτε να καλύψουμε τις βάρδιες αυτές.

Περάστε από τα γραφεία μας,  ενημερωθείτε για το έργο μας, γραφτείτε στον Σύλλογο Εθελοντών, ενισχύσετε το δύσκολο έργο μας.

Καθημερινά 19.30 με 22.00 κάποιος από τη γραμματεία θα σας περιμένει να σας ενημερώσει και να σας εντάξει στο πρόγραμμα πυρασφάλειας.

Τηλέφωνο επικοινωνίας 6945259282 (Πιτιανούδης Δημήτριος), 6973732347 (Ιατρού Δέσποινα).

Η προστασία από την φωτιά μάς ενδιαφέρει όλους. Φέρτε και ένα φίλο ή φίλη μαζί, όλοι μαζί μπορούμε πολλά.