logo


Στις 9 το πρωί, την Τρίτη 15 Ιουνίου, θα συνεδριάσει με τηλεδιάσκεψη η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Διονύσου για να συζητήσει τα 13 θέματα στην Ημερήσια Διάταξη.

Ανάμεσά τους:

*Την ανάδειξη ως προσωρινού αναδόχου για το summer camp 2021, της εταιρείας DRASIS CAMP, που για άλλη μια φορά ήταν και η μοναδική που υπέβαλε προσφορά στον ανοιχτό ηλεκτρονικό διαγωνσιμό. Υπενθυμίζεται πως έχει ξεκινήσει ήδη από χθες Παρασκευή 11 Ιουνίου η ηλεκτρονική υποβολή αιτήσεων για συμμετοχή των παιδιών Δημοτικού στο summer camp του Δήμου Διονύσου, που και φέτος θα έχει δυο τομείς, δημιουργικό- ψυχαγωγικό και αθλητικό, και θα εναρμονιστεί με τις οδηγίες και τα μέτρα της κυβέρνησης για την διασφάλιση της δημόσιας υγείας λόγω της πανδημίας του covid-19.

*Την έγκριση της 2ης αναμόρφωσης του Προϋπολογισμού της ΕΣΤΙΑΣ, που έχει ήδη εγκριθεί ομόφωνα από το Διοικητικό Συμβούλιο του Νομικού Προσώπου στη συνεδρίασή του την Παρασκευή 21 Μαΐου. Η αναμόρφωση αυτή, είχε τονίσει τότε ο Πρόεδρος Ν. Κοκκαλάς, είχε υπαγορευθεί από τη μείωση- προσωρινή, κατά τις διαβεβαιώσεις της Δημοτικής Αρχής- της ετήσιας επιχορήγησης κατά 500.000 ευρώ. Το ποσόν αυτό αποτελεί μέρος του 1,9 εκατομμυρίου ευρώ που ο Δήμος εξοικονόμησε από ίδιους πόρους, ώστε να αντιμετωπίσει τις επιπτώσεις από την καταστροφική επέλαση της “Μήδειας”, τον περασμένο Φεβρουάριο, εν αναμονή της κρατικής ενίσχυσης. Αυτή η ενίσχυση μέχρι σήμερα φθάνει στο ποσόν των 900.000 ευρώ περίπου.

*Τέλος, εκδήλωση με εκπαιδευτικό και περιβαλλοντικό περιεχόμενο, για τους μικρούς αθλητές αλλά και τους κατοίκους της πόλης, συνδιοργανώνουν ο Δήμος Διονύσου με το αθλητικό σωματείο Τένις “Άσσος Κρυονερίου”. Πιο συγκεκριμένα, και σύμφωνα με την εισήγηση που υπογράφει ο Δήμαρχος Γ. Καλαφατέλης, ο ∆ήµος ∆ιονύσου και ο «Άσσος Κρυονερίου» θα συνδιοργανώσουν µία εκδήλωση, όπου θα µιλήσει η εκπρόσωπος της ΑΝΙΜΑ, της µεγαλύτερης δοµής νοσηλείας τραυµατισµένων ζώων και πουλιών στη χώρα, ενώ θα απελευθερωθούν και άγρια πτηνά που είχαν περισυλλεγεί τραυµατισµένα από την ευρύτερη περιοχή του ∆ήµου ∆ιονύσου και αποθεραπεύθηκαν. Η εκδήλωση θα είναι ανοιχτή προς όλους, µε σκοπό την ευαισθητοποίηση τόσο των παιδιών, όσο και των µεγαλύτερων, σχετικά µε την προστασία και την ανάδειξη του φυσικού πλούτου του ∆ήµου µας. Η εκδήλωση θα πραγµατοποιηθεί την Παρασκευή 18 Ιουνίου και ώρα 19:00, στο πάρκινγκ του γηπέδου τένις Κρυονερίου.

Αναλυτικά η Ημερήσια Διάταξη:

ΤΜ. ΚΟΙΝ. ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ, ΠΑΙ∆ΕΙΑΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ & ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ

ΘΕΜΑ 1ο: Εξειδίκευση πίστωσης για την συνδιοργάνωση εκδήλωσης µε το Αθλητικό Σωµατείο Τένις “Άσσος Κρυονερίου”.

∆/ΝΣΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ

ΘΕΜΑ 2ο: Έγκριση Έκδοσης Χρηµατικού Εντάλµατος Προπληρωµής Τελών Κυκλοφορίας Μηχανηµάτων Έργου του ∆ήµου ∆ιονύσου για το Έτος 2021.

ΝΟΜΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ

ΘΕΜΑ 3ο: Λήψη ΑΟΕ νοµικής εκπροσώπησης ∆ήµου προς απόκρουση αγωγής.

∆/ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

ΘΕΜΑ 4ο: Έγκριση πρακτικών Νο1 & 2 του Ανοιχτού ηλεκτρονικού διαγωνισµού για την «ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΧΗ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ, ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΩΝ & ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ «SUMMER CAMP ∆ΙΟΝΥΣΟΥ 2021» συνολικής προϋπολογιζόµενης αξίας 149.959,40 €, συµπεριλαµβανοµένου ΦΠΑ 24% – CPV: 92622000-7 και 2) ανάδειξη προσωρινού αναδόχου την εταιρεία DRASIS CAMP IKE.

ΘΕΜΑ 5ο: Έγκριση πρακτικού Νο3 (δικαιολογητικών κατακύρωσης) του Ανοιχτού ηλεκτρονικού διαγωνισµού «Προµήθεια, εγκατάσταση και θέση σε λειτουργία συστήµατος τηλεελέγχου/τηλεχειρισµού και µείωση διαρροών στα δίκτυα ύδρευσης του ∆ήµου ∆ιονύσου» και κατακύρωση του διαγωνισµού στην εταιρεία µε επωνυµία «ΟΛΥΜΠΙΟΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΗ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ».

ΘΕΜΑ 6ο: Έγκριση πρακτικών-κατακύρωση αποτελέσµατος, ανακήρυξη οριστικού αναδόχου του συνοπτικού διαγωνισµού για την «Παροχή Υπηρεσίας Συντήρησης-Επισκευής µε την αναγκαία προµήθεια ανταλλακτικών µηχανηµάτων επεξεργασίας φυτικών καταλοίπων Προϋπολογισµού 73.160,00€ ευρώ συµπεριλαµβανοµένου ΦΠΑ 24%, µε κριτήριο αξιολόγησης την πλέον συµφέρουσα απο οικονοµική άποψη προσφορά.

ΘΕΜΑ 7ο: Έγκριση πρακτικού οριστικής κατακύρωσης αποτελέσµατος συνοπτικού διαγωνισµού και ανακήρυξη µειοδότη για την «Προµήθεια Γραφικής Ύλης, Μικροαντικειµένων Γραφείου, Φωτοαντιγραφικού Χαρτιού & Εντύπων, 2021-2022-2023 για την οµάδα Α Γραφική Ύλη.

ΘΕΜΑ 8ο: Έγκριση ενεργοποίησης δικαιώµατος προαίρεσης της αριθµ. 46619/12-12-2019 (19SYMV006015868 2019-12-12) σύµβασης για την «Προµήθεια Υπηρεσίας Συντήρησης Ανελκυστήρων ∆ηµοτικών Κτιρίων», σύµφωνα µε το άρθρο 132 παρ. 1 περ. α ’ του Ν4412/2016.

ΘΕΜΑ 9ο: Προµήθεια µηχανηµάτων έργου – οχηµάτων ∆ήµου ∆ιονύσου.

∆/ΝΣΗ ∆/ΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ/ΤΜ. ΥΠ. ΠΟΛ. ΟΡΓΑΝΩΝ

ΘΕΜΑ 10ο: Έγκριση της αριθ. 16/21-5-2021 απόφασης του ∆.Σ του Ν.Π.∆.∆. KOINΩΝΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΚΑΙ ΠΑΙ∆ΕΙΑ ∆ΗΜΟΥ ∆ΙΟΝΥΣΟΥ Η ΕΣΤΙΑ µε θέµα «2η Αναµόρφωση-Υποχρεωτική προϋπολογισµού Ν.Π.ΕΣΤΙΑΣ ∆ήµου ∆ιονύσου 2021».

∆/ΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

ΘΕΜΑ 11ο: Έγκριση 1ου Α.Π.Ε. του έργου «AΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΕΧΝΗΤΟΥ ΧΛΟΟΤΑΠΗΤΑ ΓΗΠΕ∆ΟΥ ΠΟ∆ΟΣΦΑΙΡΟΥ ΚΡΥΟΝΕΡΙΟΥ».

ΘΕΜΑ 12ο: Έγκριση του πρακτικού Νο 1 και του αποτελέσµατος του διαγωνισµού της 11ης ∆εκεµβρίου 2020 για την ανάθεση της συµφωνίας- πλαίσιο: «ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΑΣΦΑΛΤΙΚΩΝ Ο∆ΟΣΤΡΩΜΑΤΩΝ ∆ΗΜΟΥ ∆ΙΟΝΥΣΟΥ», προϋπολογισµού 5.000.000,00 € (µε ΦΠΑ).

ΘΕΜΑ 13ο: Έγκριση του 1ου πρακτικού και του αποτελέσµατος του διαγωνισµού της 25ης Μαΐου 2021 για την ανάθεση του έργου: «ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ ∆ΗΜΟΥ ∆ΙΟΝΥΣΟΥ», προϋπολογισµού 500.000,00€ (µε ΦΠΑ 24%).